EXCLUSIV | Jorge, noi detalii despre accidentarea de la Survivor. Ce spune de operația pe care o va face: „Trei luni de recuperare, bilanțul e pe minus”

Publicat: 11 feb. 2023, 10:08 Autor: Camelia Vedete

Jorge a părăsit competiţia Survivor România din Republica Dominicană accidentat la unul dintre genunchi. După un consult medical a primit o veste cruntă. El rebuie să se opereze şi să treacă apoi printr-o perioadă grea de recuperare.

Jorge a ajuns direct la spital de la Survivor România. Artistul a ajuns acasă în cârje și acum va urma o perioadă grea. Va trece printr-o operație de menisc. Și va avea nevoie de trei luni de recuperare, după cum a declarat în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Jorge, într-o lună de zile ai trecut prin toate: Exil, puncte aduse, victorii, înfrângeri… și o accidentare. Ce a însemnat Survivor pentru tine?

Da, pare că le-am făcut pe toate, însă totul a fost ca un fulger. Mi se pare că luna de zile a fost ca un an, dar totuși a trecut ca trei zile. Foarte intens totul. De la experiența cu Exilul, punctele aduse, victorii. Nu mai vorbesc de accidentare, care m-a frustrat cel mai mult din toată experiența. A fost cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea, o experiență unică. Cu siguranță a adus foarte multe beneficii în viața mea.

Jorge, noi detalii despre accidentarea de la Survivor

Cum a fost revenirea acasă? Care au fost primele lucruri pe care ți-ai dorit să le faci?

Revenirea a fost fabuloasă. Dragostea familiei a fost la cote pe care nu le-am întâlnit până acum. Privirile lor, lacrimile, fericirea… absolut tot a arătat că experiența asta a meritat din plin, chiar dacă a fost doar o lună. O lună poate fi mult sau puțin. Pentru copiii mei sigur a fost mult. Însă lucrul pe care mi l-am dorit a fost să plec într-o vacanță cu familia. Acesta a fost primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am intrat în contact cu soția mea, am zis: „Unde plecăm în vacanță? Când? Hai mai repede! Chiar dacă sunt în cârje sau pot să calc foarte puțin, hai să plecăm câteva zile cu copiii, ca să petrecem toți timp împreună, să povestim, să ne conectăm și să ne îmbrățișăm mereu o perioadă de timp”.

Ce a spus medicul? Ce urmează pentru tine după accidentarea suferită?

Medicul, așa cum arată și cele trei RMN-uri pe care le-am făcut și în Dominicană, și aici în țară, mi-a spus că am doar o ruptură de menisc. Urmează să mă operez la finalul lui februarie, după care urmează 5 săptămâni de recuperare, în care va trebui să nu calc deloc în picior și să merg doar cu cârje. Apoi, urmează o recuperare înceată timp de 3 luni. Am stat o lună la Survivor… 3 luni recuperare acasă (râde). Bilanțul arată pe minus, dacă stau să mă gândesc la perioade. Însă tot sunt recunoscător și fericit pentru tot ce mi s-a întâmplat, n-aș schimba cu absolut nimic această experiență. Așa cum a venit, sunt binecuvântat pentru tot ce s-a întâmplat. Sunt sigur că o să fac față operației. Este doar o operație de menisc, nu este ceva foarte grav. Bine că s-a întâmplat doar atât.

Ce spune despre operația pe care o va face

Ce ți-au spus apropiații după participarea în emisiune?

Am primit numai mesaje și laude. Eu nu sunt neapărat obișnuit cu laudele, însă toată lumea mi-a spus că nu se aștepta să fiu atât de bun. Eu sunt super sportiv, joc fotbal, alerg, am făcut și baschet în liceu, am țintă. Știam că sunt foarte bun pentru Survivor, dar faptul că lumea nu se aștepta și că am surprins… nu îmi convenea când auzeam „Nu mă așteptam să fii așa bun pentru Survivor”. Într-adevăr, lăsând gluma la o parte, chiar am primit feedback pozitiv și laude după această emisiune pentru toată experiența, partea sportivă și felul meu de a fi. Eu așa sunt, nu am nimic de ascuns, de arătat… ăsta sunt eu! Uneori vesel, uneori mă mai enervez, uneori mă mai cert, uneori spun un lucru bun și încerc să încurajez cât de mult posibil oamenii de care sunt înconjurat.

„Trei luni de recuperare, bilanțul e pe minus”

Ce simți că s-a schimbat la tine după Survivor? Ți-ar plăcea să mai repeți vreodată experiența?

S-au schimbat foarte multe. Am învățat enorm de multe lucruri, chiar dacă a fost o perioadă scurtă, a fost foarte intensă. Am învățat să fiu mult mai fericit cu ce am, să mă descurc cu mai puține. Exact asta vorbeam și astăzi cu familia, că am avut doar un ghiozdan cu mine, iar în ghiozdanul acela aveam doar un trening, un tricou, o pereche de pantaloni, șosete, două pături și cam asta a fost tot ce aveam la mine.

Au fost foarte multe lecții: faptul că pot să nu îmi mai fie frică să arăt cine sunt cu adevărat, fără să mă gândesc la oamenii care mă judecă sau că nu mă place lumea, chestia asta am eliminat-o complet, și multe altele. Am învățat să fiu mult mai recunoscător pentru familia mea. Timpul petrecut împreună cu copiii a devenit mult mai prețios. Mereu am fost un „family guy” și mi-a plăcut să petrec timp cu copiii, dar acum sunt și mai implicat, iar asta îmi place foarte mult. Mi-am dorit întotdeauna să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun și cred că experiența asta unică, care nu știu dacă mai poate fi repetată, a venit cu foarte multe beneficii și cu multe greutăți, însă au fost foarte multe lecții și sunt foarte recunoscător pentru tot.

Sursa foto: PR PROTV

Publicat: 11 feb. 2023, 10:08 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă