Ce au găsit medicii legiști în gura Elenei Ceaușescu? Toți au rămas șocați când au deshumat-o

Publicat: 07 oct. 2022, 12:03 Autor: Camelia Vedete

Ce au găsit medicii legiști în gura Elenei Ceaușescu. Elena și Nicolae Ceaușescu au fost deshumați în vara anului 2010, la cererea lui Valetin, singurul lor copil în viață.

Elena Ceaușescu și soțul ei, Nicolae Ceaușescu, au fost deshumați în vara anului 2010, la cererea singurului lor copil în viață, Valetin.

Medicii legiști au făcut o descoperire neașteptată în cazul Elenei Ceaușescu, în momentul în care au identificat-o. În spatele dinților, soția dictatorului avea gravate inițialele numelui său: E.C., scria libertatea.ro la acea vreme.

Ce au găsit medicii legiști în gura Elenei Ceaușescu

Identificarea Elenei Ceaușescu a fost făcută fară probleme după mai multe radiografii și a unei fișe dentare. În cazul lui Nicolae Ceaușescu nu a fost nevoie de radiografii sau de alte tehnici dentare. Rămășițele sale au fost găsite pe un pat de rumeguș și s-au putut observa chiar și urmele lăsate de gloanțe.

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost îngropați la 20 de metri distanță unul față de altul, în Cimitirul Ghencea, așa cum a cerut dictatorul. După ce au fost deshumați, cei doi au fost îngropați împreună. Deshumarea celor doi a fost făcută pentru a confirma că cei doi soți au murit în urma Revoluției din 1989 și nu au fugit în străinătate așa cum s-a zvonit.

De ce era obsedată Elena Ceaușescu de viața sexuală a femeilor frumoase din preajma ei

Femeia care și-a pus amprenta total nefast pe soarta acestei țări, Elena Ceaușescu și-a cultivat reputația că ar fi obsedată de viața intimă a celor din preajma sa.

Elena Ceaușescu ar fi fost înnebunită să facă amor cu soțul ei, însă nu se oprea aici! Preferințele ei sexuale nu se opreau însă între patru pereți. Ele continuau și în afara lor, pentru că soția dictatorului murea de curiozitate să afle detalii șid espre viața intimă a apropiaților săi, inclusiv a copiilor.

Consoarta lui Ceaușescu ajunsese să îi pună pe agenți să planteze microfoane în camerele acestora, după care asciulta casetele cu înregistrările, disperată să afle detalii din intimitatea altor oameni.

Pe Elena Ceaușescu o interesa în mod special viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andrei. Dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea „Orizonturi roșii, scrisă de Ion Mihai Pacepa. Citește continuarea aici.

Publicat: 07 oct. 2022, 12:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă