Soția lui Alexandru Arșinel, în scaunul cu rotile la căpătâiul acestuia! Imagini sfâșietoare

Publicat: 30 sept. 2022, 22:18 Autor: Camelia Vedete

Soția lui Alexandru Arșinel, în scaunul cu rotile la căpătâiul acestuia!. Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe un pat de spital.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo, unde rând pe rând, artiști, prieteni, cunoscuți, dar și fani au venit să îi aducă maestrului un ultim omagiu. Soția regretatului actor, Marilena Arșinel, a ajuns în urmă cu scurt timp la căpătâiul celui cu care și-a împărțit viața.

Soția lui Alexandru Arșinel, în scaunul cu rotile la căpătâiul acestuia! Imagini sfâșietoare

Deși a făcut progrese importante, soția lui Alexandru Arșinel nu se poate deplasa singură. CANCAN.RO a surprins imagini emoționante cu Marilena Arșinel în momentul în care a ajuns în fața Teatrului „Constantin Tănase”.

Într-un scaun cu rotile, distrusă de durere, soția maestrului era condusă de fiul său la căpătâiul „jumătății” sale.

Femeia nu și-a putut ridica privirea secată de lacrimile pe care le-a vărsat în ultimele ore. Cel mai probabil, acum, viața Marilenei Arșinel va fi și mai dificilă, având în vedere că a pierdut cel mai mare sprijin pe care îl avea.

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: „Doamneee, te rog…”

Acum câțiva ani, invitat fiind în emisiunea lui Dan Negru, a fost întrebat ce i-ar spune lui Dumnezeu pe patul de moarte. Cuvintele lui au fost sincere, dar și dureroase în același timp.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat „contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a spus că i-ar cere lui Dumnezeu înainte să moară, să o țină sănătoasă pe soția sa, Marilena.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme.

Publicat: 30 sept. 2022, 22:18 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă