Laura Cosoi, anunț după 10 ani de relație: „Nu ne-am consumat povestea de iubire”

Publicat: 23 sept. 2022, 13:02 Autor: Camelia Vedete

Laura Cosoi, anunț după 10 ani de relație. Laura Cosoi și soțul sunt împreună de peste 10 ani. Cei doi se iubesc ca în prima zi și actrița spune că povestea lor de iubire este ca în prima zi.

Deși sunt împreună de 10 ani, Laura Cosoi mărturisește că se simt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Actrița spune că încă nu și-au consumat povestea de iubire, iar acest aspect este important într-o relație.

Cu toate acestea, vedeta este de părere că nu este relație fără urcușuri și coborâșuri. Dar important este cum gestionezi situația încât la finalul perioadei grele să fie totul bine.

Laura Cosoi, anunț după 10 ani de relație

„Noi ne știm de foarte mulți ani, dar suntem în relație de zece ani. Și în cei zece ani pot spune că el, în raport cu mine, ca femeie, se comportă ca în prima zi, când era super îndrăgostit. Și simt că nu s-a schimbat nimic.

Cred că noi încă nu ne-am consumat povestea de iubire și e mare lucru că încă ne e dor unul de celălalt. Încă ne căutăm privirile, căutăm să ne întâlnim, să ne facem surprize. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți. Sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire. Și când știi că, într-un final, va fi bine.

E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici. (râde) La al treilea copil, știm exact cum o să fie. Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi. Legat de relația pe care o aveam după ce am născut, dacă e să fac o paralelă între cele trei momente”, a declarat Laura pentru VIVA!

De ce nu vrea să audă Laura Cosoi de bonă și cum a schimbat-o cea de-a treia sarcină

Laura Cosoi și soțul ei, Costin Curticăpean, au devenit părinți pentru a treia oară. Și chiar dacă responsabilitățile lor vor crește, cei doi nici nu vor să audă de bonă… cel puțin momentan!

La mijlocul lunii iunie, Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a treia ei fetiță, pe care și-a dorit-o foate mult! Spre deosebire de primele două sarcini, de data aceasta, spune vedeta, situația a fost diferită, iar corpul ei a suferit alte schimbări.

A fost nevoită să elimine sportul din rutina ei, mizând doar pe plimbări și exerciții extrem de ușoare. Inclusiv poftele i s-au schimbat și a recunoscut că nevoia de dulce a resimțit-o mai mult mai ca niciodată. Una peste alta, cea de-a treia sarcină a decurs bine, iar acum se fac planuri pentru noua ”formulă”. Un lucru este sigur: Laura Cosoi și soțul ei nu-și doresc o bonă care să-i ajute și preferă să se dedice 100% creșterii celor trei fetițe.

Da, e complicat să lași pe cineva în familia ta. În momentul ăsta, noi avem pe cineva care ne ajută în fiecare zi în casă, la curățenie, însă în continuare nu avem o bonă pentru copii, dar da, dacă e nevoie, mai vin bunicii și ne ajută. Totuși, noi ne ocupăm exclusiv de ele, în sensul că, bunicii fiind plecați, normal că nu putem să ieșim în oraș seara împreună. Citește continuarea aici.

Publicat: 23 sept. 2022, 13:02 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă