Alina Pușcaș, mamă de trei copii. Cum se descurcă cu ei în vacanță

Publicat: 09 aug. 2022, 21:40 Autor: Camelia Vedete

Alina Pușcaș, mândră mamă de trei. Iris, mezina familiei, a împlinit 3 ani și a fost sărbătorită în vacanță. Din 2015, Alina Pușcaș se bucură de frumoasa familie pe care a construit-o alături de soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș mamă de trei copii. Îndrăgita prezentatoare TV are împreună cu el trei copii, un băiețel și două fetițe. Din doi în doi ani, Alina Pușcaș a trecut prin câte o sarcină. Astfel au apărut în viețile lor rând pe rând, Alexandru, Melissa Antonia și Iris.

Luna august este motiv de sărbătoare în familie. Recent, vedeta și-a sărbătorit fetița cea mică chiar în vacanța din Sardinia, acolo unde Alina Pușcaș petrece timp prețios alături de familie.

Micuța Iris a împlinit 3 anișori și pare că a moștenit ce e mai frumos de la ambii părinți.
Blondă, bălaie și cu trăsăturile fine ale mamei sale, fetița a fost surprinsă într-o fotografie adorabilă în timp ce radiază de bucurie.

„La mulți ani, MINUNEA MEA MICĂ!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Happy 3 ! ❣️❣️❣️❣️”, a scris Alina Pușcas în dreptul imaginii, pe pagina ei de Instagram.

Alina Pușcaș mamă de trei copii. Într-o altă postare, de data aceasta un filmuleț, prezentatoarea o întreabă pe Iris câți ani a împlinit, iar de fiecare dată, fetița răspunde: „5 ani”.
Doar 2 ani o mai despart pe mezina familiei până când va ajunge la vârsta pe care surioara ei mai mare, Melissa, o are în prezent, iar Melissa, la rândul ei, va deveni școlăriță cu acte în regulă.

„Nu e încă ziua ei pentru că e Scorpioancă… dar este la fel de carismatică și cuceritoare ca surioara ei, Iris ! ❤️❣️❤️”, a mai spus Alina Pușcaș și despre Melissa.

Fetița cea mare a prezentatoarei TV este tot blondă, însă cu ochi albaștri, și pare că și-a moștenit tatăl ceva mai mult la trăsăturile fizice. Nu degeaba se spune că fetițele seamănă cu tăticii lor, iar băiețeii sunt ai mamei!

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au împreună trei copii, cu vârstele de 7, 5 și 3 ani

Alina Pușcaș mamă de trei copii. Întrebată dacă s-ar vedea mamă și pentru a patra oară, vedeta a recunoscut că viața de mămică, fără ajutor, poate deveni copleșitoare.

„Nu! Mi-ajung trei, aș zice… Trebuie să mai și trăim, să ne și ocupăm de ei. Poate că ar fi fost frumos, dacă aș fi avut mult mai mult ajutor, să am o grădiniță întreagă… dar nu, mă opresc la trei”, a explicat Alina Pușcaș pe InstaStory.

Alina Pușcaș și tatăl celor trei copii ai ei se cunosc de multă vreme. Mihai este o fire discretă și a cucerit-o pe vedetă cu felul lui de a fi, dar și cu privirea lui.

„Eu il cunosteam de câțiva ani, era în cercul meu de prieteni, dar niciodată nu mi-am pus problema. Pur și simplu s-a legat și am ajuns să vorbim. A evoluat tot… cu ieșiri la restaurant, cu plimbări în parc. M-au cucerit ochii lui, felul lui de a fi. A fost foarte rapidă chestia asta… așa a vrut Dumnezeu. Sunt îndrăgostită lulea. El a reușit într-un timp foarte scurt să mă completeze cu totul. Ce să îmi doresc mai mult?”, a declarat Alina Pușcaș.

Publicat: 09 aug. 2022, 21:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă