Cine a dezamăgit-o pe Andra Gogan, cea mai urmărită TikTok-eriță din România: ”Anumite persoane intră în viața ta doar ca să guste din celebritate”

Publicat: 30 iul. 2022, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andra Gogan a ajuns la 24 ani una dintre cele mai îndrăgite artiste, vloggerițe și influencerițe, care are deja 10 milioane de urmăritori pe TikTok! Știe toate secretele legate de conținutul de pe online și social media și este mereu în tendințe. Dacă îi este sau nu frică să nu fie detronată de noua generație de TikTokeri mai tineri care vin tare din urmă și cum a fost dezamăgită de prietenii în care a avut încredere, Andra a povestit totul pentru Ciao.ro.

Andra, felicitări! Este cea mai urmărită prezență feminină de pe rețelele sociale! Cât de greu ți-a fost să ajungi la 10 milioane de followers pe TikTok?

Mulțumesc mult pentru apreciere! Sunt pe această platforma încă de când a apărut, înainte de a se transformă în TikTok. Atunci nimeni nu credea în ea și era considerată o aplicație pentru copii. Eu am postat pentru că îmi place să creez dansuri și în general conținut pe acesta platformă. Deși nu generează bani eu am fost perseverentă și am postat în continuare. Acum sunt bucuroasă că am ajuns la un număr așa de mare de urmăritori și le mulțumesc că apreciază ceea ce fac acolo.

Câtă muncă este în spatele acestui succes? Și la ce altceva ai renunțat pentru a sta mereu conectată și a crea conținut?

Că în spatele oricărui succes este vorba de multă muncă: implicare pentru a crea și timp alocat pentru a filma și edita. De multe ori nu simt cum trece timpul atunci când încep să creez și să editez pentru a posta și mă trezesc că ratez o ieșire afară cu prietenele, o vizionare de film cu familia etc. Dar nu mă afectează foarte tare pentru că toți cei care sunt în jurul meu mă înțeleg și mă susțin în ce fac.

Îți lipsește ceva în momentul de față? Poate mai mult timp pentru tine?

Eu nu simt că îmi lipsește ceva în momentul de față. Timpul cred că ne lipsește tuturor atunci când suntem implicați cu sufletul în ceva. Eu simt că evoluez atât în acțiunea de a crea, filma și edita (îmi iau aparatură și mai performantă pentru asta) cât și în a-mi petrece timpul liber. Încerc să profit de fiecare minuțel pe care îl am în viața mea.

Cine te ajută să rămâi în topuri, cum se zice?

Am mai multe ajutoare în acestă direcție începând de la părinții mei care îmi sunt alături și mă ajută atât cu filmarea cât și cu apariția în filmulețele mele,  fratele meu care se implică cât poate pentru a crește calitatea a ceea ce postez pe toate platformele: vine cu sfaturi pe parte de tehnică și aparatură pe care o achizitionez cât și strategii de creștere a platformelor. Și nu în ultimul rând prietenele/prietenii mele/mei care acceptă să intre în filmulețele mele și sunt înțelegători atunci când întârzii sau anulez vreo întâlnire.

Ai fost dezamăgită de prieteni sau persoanele din jurul tău în momentul în care ai devenit celebră?

Aș fi tentată să spun că îmi știți secretele, dar de fapt cred că așa se întâmplă atunci când devii mai cunoscut…începi să fii dezamăgit de persoanele care intră în viața ta doar pentru că vor să guste din celebritate. Și cel mai trist este că după ce devin și ei mai cunoscuți pleacă de lângă tine.  Da, am fost foarte dezamăgită atât de persoane feminine cât și de persoane masculine în viața mea. Dar mă bucur că sunt un deschizător de drumuri pentru persoanele care au trecut prin viața mea.

Ai susținerea totală a părinților! La început ei nu au fost reticenți când ai ales să mergi pe acest drum? Cum a fost?

Eu cred că sunt privilegiată în acestă privință: părinții mei mă susțin foarte tare în tot ceea ce fac. Ei mă susțin atât pe mine cât și pe fratele meu. De la început au fost alături de noi. E adevărat că ei sunt mai afectați atunci când există oameni care nu apreciază ce facem, dar sunt lângă noi pentru tot ce avem nevoie: de la a ne filma, a face parte din echipa extinsă de filmare la producții mai mari (spre exemplu sunt și la catering, la șofat, la fotografiat, filmare în spatele camerei etc.) cât și a fi actori în filmările noastre.

Câștigi bani de la vârsta de 5 ani! Ce ai făcut cu primii tăi bani, așa, mai mulți? În ce i-ai investit?

Da, eu și fratele meu câștigăm bani de când eram foarte foarte mici. Primii bani mai multișori i-am investit într-o călătorie în jurul Europei. Următorii bani i-am investit în aparatură profesionistă pentru a avea filmări de calitate. Acum eu și Răzvan strângem pentru a face facultate și cursuri de specialitate în America și pentru a călători cât mai mult.

Ai putea să trăiești toată viața din ceea ce faci acum?

Pentru că în toată viața mea nu m-am focusat pe un singur plan ci am dezvoltat cel puțin 3 planuri în paralel (artista – am concerte constant, o școală de dans pentru copii și activitatea de postare pe social media) da, aș putea trăi toată viața din aceste 3 planuri.

Au apărut foarte mulți tiktokeri care vin tare din urmă! Care sunt preferații tăi?

Sunt mulți tiktok-eri din America pe care îi urmăresc printre care Mattstefanina (îmi plac coregrafiile propuse de el), Montanatucker (îmi place energia ei), Merrickanna (îmi plac efectele lui speciale).

Nu îți este teamă să fii la un moment dat “detronată” de generația nouă? Cum te ții pe val?

Atâta timp cât îmi place enorm ce fac și nu o simt ca pe o presiune sau o competiție eu cred că mă ajută să evoluez și asta e tot ce contează. Nu am o rețetă general valabilă ca să fiu aici unde sunt. Doar fac cu pasiune ce fac.

Cum îți alegi iubiții? Trebuie să fie din zona ta de interes profesional sau e important să ai pe cineva alături care să te iubească dezinteresat și necondiționat?

Nu am un standard după care îmi aleg iubiții. Dacă găsesc o persoană care să îmi dea energie să fac tot ce am de făcut și eu să îl motivez să facă ce are de făcut atunci e persoana potrivită. Nu contează din ce domeniu este atât timp cât ne apreciem și respectăm reciproc.

Ce relație ai cu fratele tău? Îți știe toate secretele?

Relația mea cu fratele meu este una dintre cele mai frumoase relații frate – soră. Dacă și noi când eram mici ne mai ciondăneam, acum ne susținem în tot ce facem, ne ajutăm reciproc, ne dăm sfaturi. Cele mai frumoase momente din zi sunt acelea când joc ping-pong cu el și ne spunem toate secretele. Eu fac echipă foarte bună cu el atât în ce privește proiectele artistice cât și în ce privește susținerea în călătoriile în țară și în afara ei.

Pregătești primul tău concert! Despre ce este vorba și ce surprize le rezervi fanilor tăi?

Pregătesc primul meu concert de o asemenea anvergură. Am avut muuulte concerte de când am început (de la 12 ani)  cu public numeros dar acesta va fi cel mai mare.

Concertul va fi pe 17 Septembrie la Arenele Romane. Va fi un concert în care energia și buna dispoziție vor fi la ele acasă. Răzvan, fratele meu, va veni cu muulte surprize pentru publicul acestui concert. Vom dansa și vom cânta alături de  cei din public, vom face muulte tik tok-uri care sunt în trend acum. Echipa noastră va fi formată din dansatori cu experiență și vom oferi un show superb. Totul va fi plin de culoare, eu voi avea mai multe costumații și voi cânta atât piese pe care toată lumea le știe cât și piese lansate de curând dar care sunt foarte iubite de public.

Voi avea invitați surpriză care sunt foarte iubiți de publicul meu. Sunt sigură că cine va veni la acest concert va aștepta cu nerăbdare și următorul meu concert.

 

Publicat: 30 iul. 2022, 19:40 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă