Care este numele real al Andrei Gogan. Tânăra are mii de urmăritori pe rețelele de socializare

Publicat: 10 feb. 2021, 12:02 Autor: Elena Vedete

Andra Gogan a devenit un reper pentru adolescenți, artista având mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani, iar numele său este scris de două ori în Cartea Recordurilor.

Andra a devenit cunoscută copiilor și datorită vocii sale, tânara fiind vocea eroinelor Disney”„Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi”. Chiar dacă toată lumea o știe drept Andra Gogan, numele din buletin arată complet diferit! Alexandra Gabriela Valentina Gogan este numele complet și s-a născut la data de 17 aprilie 1998, la Buzău.

Andra Gogan a participat la emisiunea Românii au talent și a prezentat pe Neptun TV emisiunea ”E vara ta”.

Andra și Răzvan Gogan, cel mai lung concert susținut de un copil

Andra și Răzvan au intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe CD-uri cu muzică pentru copii, aceștia reușind să scoată 16 albume.

„Sigur că e un lucru extraordinar și încă o dovadă care demonstrează munca enormă pe care o depun copiii ăștia”, spunea, în urmă cu câțiva ani, compozitorul Marius Țeicu, care i-a pregătit pe cei doi frați încă de când erau mici.

„Am cântat în total trei ore și jumătate, 55 de piese, fără oprire, live. Aș mai fi putut să cânt, puteam să cânt încă o oră jumătate, două, trei maximum. dar nu am mai putut pentru că era o problemă la sunet și se încinsese aparatul, că altfel puteam mai mult”, povestea Andra Gogan, atunci când era numai o fetiță.

Andra Gogan face bani din Youtube

La numai 22 de ani, Andra Gogan este o tânără de succes. Aceasta are o experiență vastă în ce privește actoria, televiziunea și vlogging-ul, dar este și voice-over dublând filme animate pentru Disney.

Având numeroși fani, care o urmăresc pe rețelele de socializare, Andra Gogan face bani frumoși și pe platforma Youtube.

Potrivit Impact.ro, toate clipurile postate de Andra Gogan pe YouTube sunt monetizate, iar deținătorul canalului primește 60% din câştigurile încasate de platformă. Așadar, câștigurile Andrei Gogan sunt estimate la între 598 şi 9.600 de dolari pe lună.

Sursa foto: Facebook Andra Gogan

Publicat: 10 feb. 2021, 12:02 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×