Cum răspunde Oana Roman acuzațiilor că ar fi cerut ”mocangeală”: ”Nu este nimic greșit…”

Publicat: 06 iul. 2022, 12:52 Autor: Maria Apostol Vedete

Oana Roman a recunoscut că a profitat de prietenia cu patroana brandului Musette și i-a cerut pantofi gratis. Vedeta a fost dată de gol chiar de către Cristina Bâtlan, care a mărturisit că și alte vedete se află pe lista celor care i-au pretins produse fără să plătească.  

Invitată în urmă cu câteva zile în emisiunea lui Cătălin Măruță, fondatoarea brandului Musette, Cristina Bâtlan, a făcut dezvăluiri uimitoare despre cerințele unor vedete din România.

Potrivit spuselor acesteia, mai multe persoane publice i-ar fi cerut produse gratis, printre ei numărându-se și Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a răspuns acestor acuzații doar după ce unul dintre abonații ei de pe Instagram i-au pus o întrebare cu referire la acest subiect.

Am și comentat cu ea (n.r. Cristina Bâtlan) ieri într-un live. E prietena mea de 30 de ani, dinainte să existe Musette, și mi-a dat foarte multe produse ca să le probez. Și pentru că e ca sora mea, îmi permit să-i cer ce vreau eu. Nu fac asta cu niciun brand unde nu cunosc, dar în cazul ei este altă relație… Și nu este nimic greșit să oferi produse persoanelor publice.

Toate brandurile, inclusiv cele de lux, fac asta în toată lumea. Este forma de promovare care în România este prost înțeleasă de unii care au frustrări… Să înțeleg că nu te-a interesat să răspunzi la întrebarea mea, ai dorit să creezi o bârfă ieftină. Sper că te-am lămurit”, i-a răspuns Oana Roman unui abonat curios să afle cum a stat de fapt situația.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme

 Oana Roman arătă foarte bine acum. Vedeta a reușit să dea jos 20 de kilograme și se menține cum nu se poate mai bine. În plus, se pare că fiica lui Petre Roman intenționează să mai scape de încă 10 kilograme și este foarte atentă acum la ce mănâncă.

O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman, la un moment dat pe Instastory.

Publicat: 06 iul. 2022, 12:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă