Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care apar certuri în căsnicia lui: ”Uite așa ajungi la psiholog!”

Publicat: 19 apr. 2022, 12:10 Autor: Maria Apostol Vedete

În stilul său caracteristic, ironic și amuzant totodată, Dani Oțil a măturisit în cadrul matinalului pe care îl prezintă unul dintre motivele pentru care se nasc discuții în căsnicia lui. 

Viața lui Dani Oțil s-a schimbat radical de când s-a căsătorit și a devenit și tată. Pe lângă toate părțile bune, se pare că există și mici divergențe care se nasc din nimicuri!

Dani Oțil a explicat că a fost la un pas să ajungă la psiholog după ce Gabriela Prisăcariu i-a spus că are nevoie de trei perechi de șlapi! Și l-a avertizat că nu poate să meargă prin casă cu cei pe care-i poartă până la garaj, de exemplu.

Când ești necăsătorit nu ai șlapi. Când ești căsătorit încep să apară, însă ți se explică că nu-i porți corect. Uite așa ajungi la psiholog. Ți se spune că șlapii de dus la garaj sunt unii. Ăia de casă sunt unii. Iar ăia de dus afară sunt alții„, a explicat Dani Oțil.

Dani Oțil și-a angajat soacra la restaurantul lui

Prezentatorul de la Antena 1 este un bărbat împlinit. Recent a devenit tatăl unui băiețel superb, s-a căsătorit cu femeia pe care o iubește și se pare că și relația cu soacra este una plăcută.

Acesta a dezvăluit că mama Gabrielei lucrează la afacerea lui. Dani se înțelege atât de bine cu ea, încât a angajat-o la localul pe care îl deține în Capitală.

Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară”, a declarat prezentatorul în timpul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1.

Dani Oțil a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu mama Gabrielei, acesta fiind motivul pentru care prezentatorul de la Antena 1 a ales să o angajeze pe femeie la restaurantul lui.

Publicat: 19 apr. 2022, 12:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă