Soția lui Dani Oțil, reacție explozivă după ce a fost surprinsă singură în club: ”Ce e greșit în a sta tatăl cu copilul?”

Publicat: 14 apr. 2022, 10:57 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce a aruncat ”săgeți otrăvite” către fosta lui Oțil, celebra Mihaela Rădulescu, pe care a numit-o ”bunică”, iată că Gabriela Prisăcariu nu se ferește să spună lucrurilor pe nume nici în alte situații. Cum a fost cea recentă, când a fost surprinsă  în club, la distracție, fără soț. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură de circa șapte luni de cel mai important rol din viața lor, acela de părinți. Pe Instagram și-au familiarizat fanii cu poze din intimitatea lor, în care apare și micuțul Tiago.

Amândoi sunt la fel de implicați în creșterea lui, însă niște imagini recente cu Gabriela Prisăcariu au ”explodat” internetul cu păreri pro și contra. Soția lui Dani Oțil a fost surprinsă în timp ce petrecea în club alături de câteva prietene (mai multe imagini puteți vedea AICI).

Reacțiile care au apărut ulterior au cam scos-o din minți. Așa că a transmis un mesaj pe Instragram pentru toți cârcotașii. „Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze?…”. Citește continuarea pe CANCAN.RO.

Cum a slăbit Gabriela Prisăcariu 12 kilograme

Pe parcursul sarcinii, Gabriela a luat în greutate 20 de kilograme. O poză pe care a publicat-o recent pe Instagram a provocat însă tot felul de reacții. Și de admirație, dar și de invidie. Și asta pentru că modelul și-a recăpătat foarte rapid formele care au consacrat-o.

Soția lui Dani Oțil susține că nu a ținut dietă să slăbească, dar rolul de mamă este solicitant.

Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a explicat Gabriela.

 

Publicat: 14 apr. 2022, 10:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă