Câte zeci de mii de euro costă o ținută purtată de Cătălin Botezatu la sala de sport: ”Pot fi o imagine demnă de copiat!”

Publicat: 03 mart. 2022, 10:33 Autor: Maria Apostol Vedete

Celebrul designer a mărurisit că nu se uită la bani atunci când vine vorba de cumpărături și consideră că poate fi un model de urmat atunci când vine vorba de apariții. 

Cătălin Botezatu este celebru în România, dar creațiile lui au făcut apreciate și la nivel internațional. Adept al unui stil de multe ori dominat de costume și haine office, designerul știe să jongleze și cu piesele vestimentare din propriul dulap.

Prezent la un “catwalk” destinat copiilor, acesta a ales un trening și adidași comozi. Și asta deoarece înainte de prezentare a avut o oprire la sala de fitness. Hainele au fost negre, cum ne-a obișnuit, iar prețul pe măsură! Outfit-ul a fost compus din: Hoodie “Givenchy” – 1.200 €, pantofi sport “Versace Greca” – 700 €, pantaloni “Versace” – 300 €, ceas “Rolex Yacht-Master II” – 28.000 €, ochelari “Alexander McQueen” – 300 €.

Cătălin Botezatu a argumentat alegerea făcută și spune că statutul de persoană publică vine la pachet cu asumarea expunerii. Vedetele fiind supuse tuturor privirilor critice!

Asta îmi este meseria și vreau să cred că sunt un vector de imagine pozitiv! În primul rând, mă respect pe mine. În al doilea rând îmi respect publicul, oricând pot fi o imagine demnă de copiat și vreau să fiu OK!”, a declarat designerul. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Botezatu, despre bilanțul celor mai mari regrete

Într-un interviu acordat CIAO.RO, designerul a povestit că a adunat multe regrete de-a lungul vieții. Însă cel mai mare dintre ele pare să fie acela că a investit timp și bani în femei care l-au dezamăgit.

Am luat și am crescut foarte multe fete, femei, și s-a ales de cele mai multe ori praful! Nu mai am răbdare și nici nu mai vreau să „cresc” pe cineva dar sunt sigur că există și au existat multe femei și am avut aventuri în ultima perioadă cu femei de genul ăsta care, măcar pentru o luna, două, trei, un an, m-au făcut fericit, m-au făcut să mă simt ok și care s-au potrivit din toate punctele de vedere cu mine!

Bineînțeles, aș fi ipocrit să spun că nu este foarte important să te potrivești cu acea femeie și din punct de vedere sexual!

Publicat: 03 mart. 2022, 10:33 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă