Olivia Steer, reacție de neînțeles în plin război: ”Volodimir Zelenski este un…”

Publicat: 26 feb. 2022, 10:43 Autor: Maria Apostol General

Olivia Steer, cunoscută pentru opiniile sale care au contrazis multe din recomandările lumii medicale în pandemie, schimbă tabăra și comentează situația războiului ca un ”analist politic”.

Steer a reamintit, pe Facebook, că Zelenski a ajuns președinte după ce inițial a fost vedetă.

Volodimir Zelenski este un politican ucrainean, fost actor și comediant, distribuit în rolul vieții lui, acela de președinte al Ucrainei, în 2019 (la numai 41 de ani)”, scrie Steer pe Facebook.

Ulterior, aceasta a comentat și că ”Adică? Nu e un bărbat matur, responsabil, cu multă experiența politică, cu doctorate peste doctorate in domenii economice, administrative & more? Nu cred!!!”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Olivia Steer și Andi Moisescu

Andi Moisescu și Olivia Steer trăiesc o poveste de iubire de aproximativ 16 ani. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, de familie. Prezentatorul a dezvăluit acum cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit.

Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a povestit Andi.

Publicat: 26 feb. 2022, 10:43 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă