Anca Țurcașiu a încins plajele din Dominicană! Artista de 51 de ani și-a arătat silueta de fotomodel

Publicat: 18 ian. 2022, 20:37 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nu doar Smiley cu Gina Pistol și concurenții de la Survivor fac “valuri” în Republica Dominicană! Anca Țurcașiu a încins la propriu plajele din Punta Cana!

Artista a ales ca destinație de vacanță Republica Dominicană și este extrem de încântată de tot ce a găsit și descoperit acolo! Are 51 de ani și un corp tras prin inel cu care face senzație pe orice plajă s-ar afișa! Nu știm încă cu cine a plecat Anca Țurcașiu la Punta Cana însă un lucru este cert! Cântăreața e ca o sirenă când apare la malul mării în costum de baie! Țurcașiu atrage instant toate privirile. De când e în vacanță, la plajă, vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze pentru că se răsfață în toate felurile! Înoată cu delfinii, se bronzează, mănâncă fructe exotice și își face toate poftele!

Și pentru că are și cu ce să se mândrească, Anca Țurcașiu postează fotografii incendiare din Republica Dominicană. Frumoasa interpretă de muzică ușoară a avut întotdeauna grijă de ea și de alimentație.

Într-un interviu recent, ea a mărturisit că a eliminat complet carbohidrații, carnea, ouăle și lactatele din alimentația ei, iar acum consumă doar pește, fructe de mare și legume.

Anca Țurcașiu: „Am învățat să mă valorific”

Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu. Oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva. Dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus Țurcașiu într-un interviu pentru Click.

Pentru că arată atât de bine și are un corp tras prin inel, Anca Țurcașiu nu a avut niciodată complexe.

Complexe nu am avut niciodată! Sunt un om  normal, un om sincer, sunt un om poate mai normal decât ar trebui, mai firesc, mai adevărat, care s-a născut să ofere bucurie și iubire și cam atât.

Nu am niciun complex. Sunt un om fericit pe pământ care ia fiecare zi de la Dumnezeu cu bucurie ca să trăiască și să facă oamenii fericiți”, a mai adăugat Anca Țurcașiu la momentul respectiv.

 

 

Publicat: 18 ian. 2022, 20:37 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă