Andreea Mantea suferă de o boală cu simptome ciudate! Medicii i-au prescris medicamente până la sfârșitul vieții

Publicat: 29 dec. 2021, 11:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că se luptă de mai mulți ani cu o afecțiune care are simptome grave dacă nu respectă un program strict al medicamentelor indicate de medici. 

Andreea Mantea a vorbit pentru prima oară despre boala de care suferă. Și pentru care nu există un tratament care s-o vindece definitiv. Vedeta este ”condamnată” pentru tot restul vieții să ia câte 10 pastile pe zi. Iar pe lângă asta medicii i-au interzis să consume mai multe alimente.

Vedeta Kanal D a mărturisit că dacă se abate de indicațiile medicilor, afecțiunea s-ar putea dezvolta. Și boala să fie și mai gravă decât e deja.

Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu. Iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a menționat  Andreea Mantea într-un interviu.

Andreea Mantea: ”Atât de grav am ajuns, pentru că n-am fost în stare să mă opresc

Ea a mărturisit, de asemenea, că poartă în geantă, zi de zi,  un pen de epinefrină (adrenalină). Și l-a învățat și pe fiul ei, David, de 6 ani, să îi administreze doza, dacă ei s-ar face rău. Printre alimentele pe care nu are voie să le consume se numără și ceapa. Pe care o adoră de altfel. Susține că atunci când o mănâncă i se umfla fața.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns, pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea a explicat și situațiile în care și-a făcut fanii să creadă că este însărcinată.

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică, dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt. Pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat. Dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a spus Andreea Mantea pe un InstaStory.

Publicat: 29 dec. 2021, 11:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă