Chef Cătălin Scărlătescu, propunere inedită pentru masa de Crăciun: ”Hai să tăiem niște ceapă, niște cartofi, chestii vegetariene”

Publicat: 25 dec. 2021, 09:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Cătălin Scărlatescu, unul dintre cei mai simpatici chefi de la Antena 1, ne aduce cele mai inovative idei pentru masa de Crăciun. Anul acesta, juratul de la “Chefi la cuțite” vrea să revoluționeze masa de sărbătoare. 

Anul acesta, de Crăciun, Cătălin Scărlătescu vrea să reinterpreteze tradiționalele preparate de Crăciun. Celebrul bucătar de la Antena 1 pare să fie influențat extrem de tare de directivele Uniunii Europene și astfel masa de Crăciun ar fi în ton cu „regulile” de la Bruxelles.

”Anul acesta eu propun salatele…”

”Dacă nu ne mai lasă UE să sacrificăm porcul în bătătură sau, mai nou, în locul de parcare, hai să ne reinventăm. De Crăciun, hai să tăiem niște ceapă, niște cartofi, chestii vegetariene. Legumele n-au nervi și nu suferă când sunt tăiate.

Anul acesta, de Crăciun, eu propun salatele, sarmalele vegetale, totul din legume. Sunt curios cum arată Crăciunul fără sacrificatul porcului. Eu propun să mâncăm porc atunci când avem poftă de porc, nu doar de sărbătoare, de Crăciun”, ne-a mărturisit Cătălin Scărlatescu.

Anul acesta, cunoscutul chef de la Antena 1 a ales să petreacă sărbătorile de iarnă într-un loc exotic. Alături de noua parteneră și câțiva prieteni, Cătălin Scărlătescu se bucură de toate plăcerile vieții, în Thailanda. Astfel că și masa de Crăciun, pentru Cătălin Scărlătescu, cel puțin, anul acesta o să arate total diferit. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este iubita lui Scărlătescu

Viața amoroasă a lui Cătălin Scărlătescu s-a schimbat radical după ce „șefa răutăților” de la „iUmor” a reușit să-i „pună capac”.

Acesta trăiește o poveste de dragoste cu actrița Doina Teodoru: „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, ne-a declarat Cătălin Scărlătescu.

Anul acesta, cunoscutul chef de la Antena 1 a ales să petreacă sărbătorile de iarnă într-un loc exotic. Alături de noua parteneră și câțiva prieteni.

 

Publicat: 25 dec. 2021, 09:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă