EXCLUSIV| De ziua ei, Ramona Bădescu a dat pizza pe fasole bătută și slănină cu ceapă! “Viața mea s-a schimbat enorm!”

Publicat: 30 nov. 2021, 16:54 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Diva din Italia a dat mâncarea tradițională italienească pe cea românească, înlocuind pastele și pizza cu salata de vinete, salată de boeuf, fasolea bătută, slănină cu ceapă și friptură cu cartofi prăjiți.

A împlinit 53 de ani și se simte împlinită pentru că, în sfârșit, experimentează mult râvnitul rol de mamă! Ramona Bădescu a fost sărbătorită aseară de prieteni și familie în stil tradițional.

Ramona, îți vine să crezi că ai 53 de ani?

Când mă uit la buletin, da (râde)! Când îmi fac analizele și când merg la doctor să mă controlez sau pentru alte investigații îmi spun că vârsta mea biologică este de 37 de ani, cea anagrafică  de 53 de ani, așa că e bine.

Ce cadouri  ai primit de ziua ta?

Cel mai frumos cadou a fost de la fiul meu. Ignazio mi-a dăruit cea mai frumoasă floare primită vreodată!  Însă am primit și de la iubitul meu un superb buchet de flori, direct din Italia.

Unde faci sărbătorile de iarnă? Te reunești cu soțul, cu familia?

Da, sigur, ne reunim cu ocazia sărbătorilor de iarnă, încă nu am hotărât dacă le facem aici sau în Italia!

Ramona Bădescu: ”Cel mai mult am mâncat fasole bătută”

Cum te întreții la 53 de ani? Care e secretul tău de beauty și ce nu îți lipsește niciodată?

La 53 de ani încerc să am o viață echilibrată și să nu mai fac lucruri mânate din instinct. Încerc să mănânc echilibrat. Dar câteodată mai îmi vine câte o nebunie, așa, și mai fac și excese. Dar mănânc puțin, lucruri după care, dacă știu că sunt mai calorice, încerc să fac mai mult sport.

În România, de când ai venit, ce ai mâncat cel mai des?

De când sunt în țară, cel mai mult am mâncat fasole bătută, icre, salată de boeuf, bag la greu! Am mâncat și un hamburger. Dar nu se întâmplă des, doar când am pofte de ceva anume. Însă continui să mănânc salate, multă verdeață, zarzavaturi, legume…Nu am mai mâncat deloc paste.

Cum s-a schimbat viața ta de când îl ai pe Ignazio?

Viața mea s-a schimbat enorm de mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu! Este o viață minunată dar total schimbată față de ceea ce eram eu înainte și ce făceam acum câțiva ani, între spectacole, aleargă, ia avionul, întoarce-te. Acum, prioritatea este Ignazio, comoditatea lui,  creșterea lui, educația lui, ceea ce îi face lui  bine. Nu am  mai plecat atât de mult la spectacole și nici nu a mai fost conjunctura, având în vedere pandemia și faptul că am devenit mama.

Ce îți lipsește acum  din viața de dinainte de a deveni mama?

Nu îmi lipsește nimic! Am trăit întotdeauna tot ce am vrut, până am vrut, cât am vrut, cât a fost! Dumnezeu a fost bun și mi-a dat. Îmi pare rău că Dumnezeu nu mi l-a dat pe Ignazio mai devreme dar  asta e, înseamnă că acum sunt alte lucruri și exclusivitatea din viața mea a fost Ignazio, mă dedic lui, l-am așteptat și vreau să mă bucur de el și de aceste momente frumoase pe care le trăim împreună!

 

 

 

 

Publicat: 30 nov. 2021, 16:54 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă