S-a aflat identitatea iubitului Ramonei Bădescu! Cu cine se iubește vedeta și cum arată italianul care i-a furat inima!

Publicat: 08 mart. 2021, 16:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ramona Bădescu își trăiește fericită povestea de dragoste în Italia, alături de jumătatea vieții ei!

Și pentru că toată lumea se întreba cine este iubitul misterios al frumoasei românce, stabilită de 30 de ani în Italia, la Roma, iată că jurnalistul și vedeta TV Cristi Brancu a reușit să obțină exclusivitatea, chiar in prima ediție a emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ramona Bădescu este o femeie împlinită! Are 52 de ani și un băiețel de un an și șase luni. Tatăl micuțului este italianul Fabio Cali, un om de afaceri, dar și un bancher cunoscut din Peninsulă! Și odată cu dezvăluirea identității tatălui copilului său și a partenerului ei de viață, Ramona Bădescu a dezvăluit și numele întreg al băiețelului ei de 1 an și 6 luni. Moștenitorul se numește Ignazio Salvo Cali și îi seamănă izbitor tatălui său.

“Se numește Fabio Cali. Este săgetător ca și mine, este unic! Continuă în fiecare zi să mă cucerească! Sunt o norocoasă că iubitul meu iubește pietrele și diamantele!”, a povestit Ramona Bădescu la Prima TV.

Vedeta și-a etalat la TV inelul de logodnă, care costă o avere și a apărut cu un look now, tot brunetă, dar cu o tunsoare bob.

“În primul rând, în centrul atenției este băiețelul meu. El mă preocupă cel mai mult acum…”, ne declară Ramona Bădescu într-un interviu pentru Ciao.ro.

Ramona Bădescu este o mamă dedicată, iubitoare și își răsfață cum știe mai bine băiețelul, care are origini siciliene. “Este jumi-juma, jumătate sicilian, jumătate oltean. Mama a fost primul lui cuvânt! Cred că al doilea cuvânt pe care ar trebui să îl spună e ciorbiță, îi plac foarte mult ciorbele acrite cu zeamă de varză!”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

 

 

 

Publicat: 08 mart. 2021, 16:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×