În ce stare se află soacra Simonei Halep, după ce a fost internată de urgență

Publicat: 16 oct. 2021, 10:26 Autor: Maria Apostol Vedete

Soacra Simonei Halep este, în continuare, internată în spital! Genica Iuruc a mers la medici specialiști pentru investigații amănunțite, iar aceștia au decis internarea ei. Zilnic, Toni Iuruc merge să-și viziteze mama.

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO dezvăluia că soacra Simonei Halep a fost internată în spital. Investigațiile amănunțite ar fi fost motivul principal. Și, cu toate că sursele noastre ne-au dezvăluit că nu ar fi vorba de vreo problemă gravă de sănătate, Toni Iuruc, dar și alți membri ai familiei nu au deloc liniște și merg zilnic să o viziteze.

În ce stare se află soacra Simonei Halep

Însoțit de alte două persoane, îndeplinind toate normele impuse de autorități, Toni Iuruc a intrat în clinica privată în care mama lui e internată. Din imagini se poate observa că soțul jucătoarei de tenis era destul de agitat, semn că încă nu aflase vești despre mama sa.

S-a plimbat agitat pe holuri, s-a așezat pe o banchetă și a avut noroc cu persoanele care-l însoțeau, că au mai reușit să-l scoată din starea respectivă. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cât de bogată este Genica Iuruc

Genica Iuruc este o respectată femeie de afaceri cu prezențe extrem de rare în spațiul public. Chiar dacă este foarte bogată, soacra Simonei Halep nu epatează nicicum.

Toni Iuruc se trage dintr-o familie înstărită. Afaceristul numărul 1 al familiei este însă Genica, mama lui Toni. Soacra Simonei Halep deține o firmă care are în proprietate mai multe spații în București pe care le închiriază. Genica deține inclusiv un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, aproape de Grădina Zoologică din Băneasa. Este vorba despre una din cele mai selecte clădiri de birouri din Capitală.

De asemenea, mama lui Toni Iuruc mai are câteva terenuri în Otopeni, unde a construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.
Publicat: 16 oct. 2021, 10:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă