Columbeanu a anunțat decizia surprinzătoare pe care Irinuca a luat-o în America!

Publicat: 12 oct. 2021, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Irinel Columbeanu a anunțat decizia surprinzătoare, de viitor, pe care Irinuca a luat-o în America. Mândru de educația ei, fostul om de afaceri este convins că fiica lui va ajunge doctor!

Cândva o prezență activă în mediul online, cu o comunitate considerabilă, Irina Columbeanu a luat o pauză de la această activitate de când s-a mutat în America alături de mama ei, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, în schimb, se bucură de prezența fiicei lui doar virtual, prin apeluri video. Și asta nu foarte des. Este la curent, însă, cu planurile ei de viitor și se mândrește cu deciziile pe care le-a luat până acum.

Irinuca a luat o decizie surprinzătoare

Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt “under construction”, acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei. Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți. Din acest punct de vedere, proiectul ei cu care eu sunt la curent este să facă medicina”, a declarat fostul afacerist pentru CANCAN.RO. Puteți citi întregul interviu AICI.

Irina Columbeanu a absolvit anul acesta un ciclu școlar în America. Echivalentul școlii generale de la noi. Iar tatăl ei și-a exprimat admirația pe rețelele sociale. Irinel Columbeanu a făcut public discursul de absolvire al Irinei, rostit într-o engleză impecabilă.

După ce s-a mutat în SUA, Irina a fost înscrisă la o școală din apropierea casei din Malibu. Mama ei este profesoară de engleză cu diplomă, iar în 2019 s-a căsătorit cu celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias „Mr Pink”, deţinătorul unei averi estimate de peste 2,7 miliarde de dolari. Irinel îşi poate vedea fiica zilnic, prin intermediul reţelelor sociale, dar şi în vacanţe.

Publicat: 12 oct. 2021, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă