Exclusiv| Ana-Maria Barnoschi, prima apariție după ce s-a aflat că are un nou iubit! Cât de sexy a putut să se îmbrace

Publicat: 10 iul. 2021, 08:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ana-Maria Barnoschi, prima apariție după ce s-a aflat de noul iubit! Vedeta radiază de fericire!

CANCAN.RO a publicat în exclusivitate primele imagini cu Ana-Maria Barnoschi, vedeta Kanal D, și noul ei iubit, un tinerel afacerist. Până în acest moment, co-prezentatoarea de la “Roata Norocului” nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect, însă a postat prima imagine cu ei, pe unul din conturile sale de socializare.

Ana-Maria Barnoschi, fericită lângă noul iubit

Chiar în ziua în care CANCAN.RO a publicat primele imagini cu vedeta și noul ei iubit, Ana-Maria Barnoschi se afla pe litoral. Ea a avut concert cu trupa Fly Project, la un local de la mare. Vedeta Kanal D este dansatoare în trupa lor de ani buni, astfel că îi însoțește la toate concertele. Pe scenă, vedeta a făcut furori! Îmbrăcată într-un body mulat ce lăsa la vedere decolteul, dar și picioarele fără pic de celulită, și o “plasă”, să zicem, sclipitoare pe deasupra, plus o geacă de piele, Ana-Maria Barnoschi a făcut show pe scenă, alături de colega ei dansatoare, și de artistul Tudor Ionescu. Șatena și-a unduit trupul pe ritmul pieselor “Fly Project”, reușind să atragă privirile tuturor celor prezenți. Vedeta radia de fericire probabil și pentru că este îndrăgostită și soarele a răsărit pe strada ei, dar și pe motiv că s-au reluat spectacolele și poate să urce din nou pe scenă.

Ana-Maria Barnoschi, prima apariție după ce s-a aflat de noul iubit

Înainte de concertul cu Fly Project, Ana-Maria Barnoschi a fost prezentă la deschiderea unei clinici din Constanța unde a fost însoțită de o bună prietenă și nu de iubit, așa cum probabil se aștepta mai toată lumea.

“Ana-Maria radiază lângă noul ei partener, însă are și toate motivele din lume, asta pentru că băiatul se poartă exemplar cu ea. Este bine educat, respectuos, o soarbe din priviri, o susține în tot ceea ce face și, în plus, este și foarte haios, aici semănând mult cu ea. Toată vara vor fi pe litoral, probabil. Nu cred că au ratat vreun weekend până acum. Dacă le permite și timpul, și amândoi iubesc marea, atunci de ce nu… ?”, au declarat, recent, surse, pentru CANCAN.RO.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Ana Maria Barnoschi /  Liviu Florian Vlăsceanu

Publicat: 10 iul. 2021, 08:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă