Fratele lui Ionuț Dolănescu a scos la vânzare casa primită moștenire! „Războiul dintre noi s-a încheiat”

Publicat: 21 iun. 2021, 13:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ionuț Dolănescu a făcut un anunț surprinzător. Celebrul artist a declarat faptul că fratele lui a scos la vânzare casa primită moștenire. Ce reacție a avut cântărețul, după ce a aflat această veste.

Ionuț Dolănescu a mărturisit faptul că fratele lui, Dragoș Dolănescu, are intenția de a vinde casa pentru care s-a luptat în instanță. Este vorba despre locuința din Sinaia, care a fost scoasă la vânzare pentru suma de 500.000 de euro. Ionuț Dolănescu nu a apreciat gestul făcut de fratele lui și a vorbit despre acest subiect. În anul 2017, fratele artistului intra în posesia vilei din Sinaia. Cei doi frați s-au luptat în instanță pentru imobil.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a declarat Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

„Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Cu cine s-a dus Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui, de Paște

Artistul nu și-a uitat părintele, pe Ion Dolănescu, ce s-a stins din viață în martie 2009, și merge frecvent la mormântul său să aprindă lumânări și să împartă pachete. Acest lucru s-a întâmplat și în a doua zi de Paște când Ionuț Dolănescu a fost la mormântul tatălui său ca să aprindă lumânări, și probabil să împartă. Reporterii CIAO.RO l-au surprins chiar în momentul în care acesta a așezat sticla cu vin pe mormânt și a aprins mai multe lumânări, împreună cu cei doi copii.

sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 21 iun. 2021, 13:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă