What’s Up este în doliu. Bunicul lui s-a stins din viață: ”Ne vedem acolo sus”

Publicat: 29 apr. 2021, 11:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

What’s Up trece prin momente foarte grele, după ce bunicul său s-a stins din viață. Cântărețul a tranmis un mesaj, după moartea persoanei dragi, iar acum se pregătește de ceremonia funerară.

Artistul What’s Up a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care le spune urmăritorilor săi că bunicul lui s-a stins din viață. Mesajul a fost postat seara trecută. Pentru artist, ultima periodă a fost una zbuciumată, deoarece bărbatul s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate.

”Dumnezeu să te ierte bunicule ??? Sper să mă ierte și pe mine că de multe ori nu știu ce fac și rănesc gratuit! Te iubesc! P.S. Ne vedem acolo sus! original gangsta: Vasile Balamuc ❤️”, a spus What’s Up pe Instagram.

What’s Up se confruntă cu probleme grave de sănătate

What’s Up a fost recent invitat într-o emisiune TV, acolo unde a făcut mărturisiri dureroase. Celebrul artist a dezvăluit că în ultima perioadă problemele sale de sănătate s-au accentuat şi mai mult. Artistul a dezvăluit că are probleme cu inima şi a recunoscut faptul că nu este atât de bine, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză de la viaţa agitată pe care o trăieşte.

Mai mult decât atât, cântăreţul a simțit nevoia să-și ceară iertare tuturor persoanelor pe care le-a supărat.

„O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum 3 ani mi-am făcut un test cu ventuze și mi-a spus doctorul că am inima mărită.

De vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită și că trebuie să iau o frână din tot ce fac”, a mărturisit artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: captură video YOutube

Publicat: 29 apr. 2021, 11:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă