Claudia Pavel, dezvăluiri din intimitate. Are sau nu bruneta un iubit?

Publicat: 02 apr. 2021, 15:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Claudia Pavel este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Fanii cântăreței s-au întrebat dacă bruneta este sau nu într-o relație, pentru că de câțiva ani nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală.

Recent, Claudia a fost invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, acolo unde a făcut dezvăluiri picante despre situația sa amoroasă.

”Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă”

Cântăreața Claudia Pavel a recunoscut faptul că nu este singură, însă ceea ce a spus după acest anunț i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Artista a mărturisit că este o femie liberă și de asemenea a mai afirmat că în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus nu este tocmai una potrivită pentru a începe o relație amoroasă.

„Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate. Nici condițiile actuale nu ne ajută. Când te vezi cu unul, trebuie să îi faci testul de Covid. Nu sunt vremuri de început de relație. Dacă știi să îți faci viața frumoasă, ți-o faci, indiferent de situație. Important este să nu îți cauți belele”, a declarat Claudia Pavel, potrivit spynews.ro.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așează foarte natural. Eu sunt foarte asumata. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

Ce operații estetice are Claudia PavelLa un pas să fie mutilată

În trecut, un medic a fost pe cale să îi distrugă viața Claudiei Pavel, iar cântăreața a fost extrem de nemulțumită de seriviciile oferite de specialist. În anul 2006 a vrut să își facă o rinoplastie.

„Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani (n.r 2006), din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri.

M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: «Nu-i nimic, mai facem un retuş»”, spunea ea pentru Click în urmă cu ceva timp.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 apr. 2021, 15:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă