Actrița Anca Dinicu s-a trezit cu jandarmii la ușă! ”Au venit pentru că…”

Publicat: 22 feb. 2021, 13:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actrița Anca Dinicu, cunoscută drept ”Gina Felea”, a avut parte de o ”surpriză” de proporții într-o noapte. Aceasta s-a trezit cu oamenii legii la ușa locuinței sale, iar motivul l-a spus chiar ea!

Cea care a jucat în serialul ”Băieți de oraș”, alături de Mihai Bendeac, a avut parte de o ”surpriză” de proporții într-o noapte. În fața locuinței sale s-a trezit cu jandarmii, după ce vecinii au reclamat-o că ar asculta muzica mult prea tare.

Așa cum mărturisește și actrița, nu este o persoană matinală, mai ales că se pune să doarmă după miezul nopții. Ultima oară s-a întâmplat ceva care a marcat-o pe ”Gina Felea” – jandarmii au venit la ușa ei, după ce vecinii au reclamat-o că a dat muzica prea tare. Actrița nu a primit amendă, iar în apartament se mai afla cu încă câteva prietene de-ale sale.

Actrița Anca Dinicu s-a trezit cu jandarmii la ușă!

A povestit ce s-a întâmplat în acea noapte când au venit jandarmii la ușa locuinței.

”Nu sunt deloc matinală. M-am culcat la patru dimineața pentru că am băgat la spălat. Alaltăseară au venit și jandarmii pentru că ascultam muzică mai tare decât de obicei. Eram patru femei, ascultam de toate, am dat-o și pe manele. Nu mi-au dat amendă, au fost băieți. De obicei și proprietara îmi dă mesaj să am grijă”, a spus Anca Dinicu în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, arată Spynews.

Ceea ce mulți nu știu despre ea este faptul că atunci când era mică nu visa să devină actriță, ci… vânzătoare de mezeluri! Actrița Anca Dinicu a povestit: ”Vecina mea Lili m-a dus la actorie. De mine s-a tras, eu n-am vrut să fac nimic din ce fac. Eu ma visam vânzătoare de mezeluri. Mă duceam cu mama la cumpărături și-mi plăcea mie la măcelărie”.

Sursă foto:

Publicat: 22 feb. 2021, 13:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă