Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări pentru femeile dragi din viața ta

Publicat: 28 feb. 2023, 11:33 Autor: Camelia Life

Mesaje de 1 Martie. Deși iarna încă îți arată colții, primăvara se apropie cu pași repezi, îndemându-ne la visare, parfum de flori proaspete, aer curat, iubire, zile însorite. 

Prima zi a primăverii, 1 martie, este un moment așteptat de toate doamnele și domnișoale, o urare, un gând bun, o floare frumoasă fiind extrem de apreciate în această zi.

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi cum să îți exprimi gândurile persoanelor dragi, Ciao.ro îți sare în ajutor și îți oferă cele mai frumoase urări, mesaje, felicitări de 1 martie, care să exprime ceea ce simți!

Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări

Flori de primăvara să-ti mângaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire!

Un marţisor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o grămada de îmbrătisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si împlinita!

Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.

Miracolul renaşterii sa se implineasca si in sufletul tau, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul!

De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

Puritatea si candoarea acestei primăveri sa-ti inspire simfonia bucuriei si fericirii! 

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile!

Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… inchide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?

Mesaje de 1 Martie pentru iubită/ soție

Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

Martie să-ți aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte… de iubire! Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!

Flori de primavara sa-ti mangaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire! La multi ani de mărțișor!

Toate florile din lume pentru primăvara mea! Un buchet de ghiocei si o primăvara superba pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile!

Văd lumea în ochii tai și ochii tăi peste tot în lume. Cu dragoste: Un Mărțișor virtual purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de martisor!

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile!

Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… inchide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?

Sa ramai mereu ca o primăvara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara…

Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

Toate florile din lume pentru primăvara mea!

Mesaje de 1 Martie pentru mama

Firul alb e sănătate, Cel roșu, posperitate. Amândouă, împreună, Formează o cununa de succes si voie bună. Îți doresc un 1 Martie fericit si o primăvara care să îți înflorească întregul an.

Pentru o primavară însorită și plină de bucurii, împreună cu un gând curat! Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o grămada de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!

Fie ca acest mărțișor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toti și ca iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Te iubesc mama! Tu esti cea care m-a adus pe lume, cea care m-a iubit din prima secunda! Iti doresc o primvara minunata ca tine!

Primăvara să îţi aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Lasă să-ţi picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; dansează cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire.

Viata, lumina, caldură… parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primăverii!

 

 

 

Sursa foto: Pinterest

Publicat: 28 feb. 2023, 11:33 Autor: Camelia Life
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă