Angela Rusu, dezvăluiri despre greutățile prin care a trecut înainte de a deveni celebră: ”Am ajuns să amanetez unele lucruri din casă”

Publicat: 11 feb. 2021, 12:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Angela Rusu a făcut mărturisiri sincere despre viața pe care a avut-o înainte să devină cunoscută. Deși acum trăiește fără grija zilei de mâine, artista recunoaște faptul că nu i-a fost deloc ușor să ajungă unde și-a dorit. 

Angela Rusu a făcut recent, dezvăluiri cutremurătoare despre compomisurile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru a avea cariera la care visa. Cântăreața povestește faptul că, din cauza lipsei banilor a fost nevoită să-și amaneteze lucruri din casă pentru a putea merge la diverse emisiuni din Capitală, pentru că nu avea bani.

Angela Rusu nu a fost întotdeauna bogată

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Angela Rusu a dezvăluit situația grea cu care s-a confruntat înainte de a deveni o artistă cunoscută. Abia în 2006 a început să câștige bine din cântări.

”A fost mereu foarte greu pentru că nu am vrut să-i cer bani tatălui meu și drumurile la București la emisiuni costau. Așa am ajuns să amanetez unele lucruri din casă ca să pot să fac ce mi-am propus. Nu aveam un ban în buzunar uneori. Îmi calculam fiecare bănuț ca să mă pot descurca cu Larisa, eram deja divorțată. În 2006 am avut un boom profesional”, a declarat Angela Rusu într-o emisiune tv.

Angela Rusu, dezvăluiri despre sarcină

Este fericire mare în familia unei cântărețe de muzică populară. Angela Rusu a anunțat faptul că este gravidă pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut pe canalul său oficial de Youtube. În anul 2021, Angela Rusu va naște cel de-al treilea copil. Mai mult decât atât a făcut public și numele pe care îl va purta bebelușul, dar și sexul acestuia. Angela Rusu urmează să nască o fetiță pe care o va numi Măriuca, un nume tradițional.

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”, a spus Angela Rusu.

”Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult”, a mai spus ea, arată Cancan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 feb. 2021, 12:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×