EXCLUSIV| Otniela Sandu a vorbit fără perdea despre relația cu noul ei iubit și recunoaște că-și dorește să devină mămică: ”Un copil este o binecuvântare”

Publicat: 13 feb. 2021, 10:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Otniela Sandu, o personalitate puternică, o tânără cu vise și visuri, cu speranțe și o inimă blândă care iubește sincer! Fosta concurentă de la ”Supraviețuitorul” și ”Ferma Vedetelor” a vorbit în exclusivitate pentru CIAO.RO despre experiența pe care a avut-o în show-urile TV, despre dorința de a deveni mămică, dar și despre modul în care reușește să se mențină în formă.

Otniela Sandu este o femeie puternică. Ajunsă la vârsta de 30 de ani, a împărtășit secretul siluetei sale, ”picanterii” din relația cu Radu, iar când vine vorba despre visuri, blondina mărturisește că mereu și-a dorit să urce pe Everest! În exclusivitate pentru CIAO.RO, fosta concurentă de la ”Supraviețuitorul” și ”Ferma” a vorbit ”fără perdea” despre sine, iubire, copii, sănătate, și a descris legătura cu Florin Pastramă. În trecut, soțul lui Brigitte era îndrăgostit de Otniela, pe timpul când erau în show.

1. Ai luat parte la două show-uri foarte bine cotate, ”Supraviețuitorul” și ”Ferma”, iar oamenii au avut ocazia să o vadă pe Otniela naturală, ”fără perdea”. Cum te-au schimbat participările tale în emisiuni și mai ții legătura cu foștii concurenți?

Iubesc adrenalina si situatiile limita si uite asa ca am ajuns in cele doua show-uri tv. Au fost doua experiente total diferite. Daca Supravietuitorul a fost o experienta grea ca nu am avut aproape nimic de mancare, fara dus, fara baie, fara perna, fara haine de schimb, Ferma a fost o experienta grea in interactiunea cu oamenii. Ambele mi-au ramas in suflet, dar cea mai tare experienta de pana acum ramane tot Supravietuitorul. Mereu m-am intrebat cum era daca mai continua inca o luna… sa fie si mai extrem. Nu o sa uit niciodata frumusetea naturii cu care ma trezeam, apusul cu care adormeam, nisipul care imi era perna, stelele, sunetul oceanului, dorul imens pe care il simteam pentru oamenii dragi mie, dorul de a mesteca o bucata de paine, improvizatiile pe care eram nevoita sa le gasesc pentru a trece mai usor peste conditiile date. Ah, deja sunt in filmul ala. Toate astea m-au facut sa iubesc si mai mult libertatea si adrenalina. M-au facut sa merg cu gandul la acele monente in care nu aveam nimic si totusi gaseam solutii si totusi depaseam momentele grele. Acolo am invatat real sa am 100% incredere totala in mine ca daca vreau ceva pot. Acolo am invatat ca orice ai face, unii oameni tot vor avea ceva de comentat, acolo am invatat sa fiu impcata eu cu mine. Acolo am invatat sa apreciez mai mult ce am si mai ales sa le spun celor pe care ii iubesc cat ii apreciez si cat de dor imi este de ei. Si acum daca inchid ochii simt caruselul ala de emotii, ceva diferit fata de orice, ceva ce intelegi doar daca traiesti experienta si daca te lasi purtat de val. Cu unii concurenti, da, tin legatura. Cu ceilalti cu care nu tin, simt ca daca ne-am vedea as putea sa stau de vorba cu ei. Nu port pica nimanui, chiar daca unii m-au facut sa sufar.

2. Cum ai descrie relația ta cu Radu? Ai reușit să-l prezinți părinților? Ce rezoluții aveți impreuna?

Relatia mea cu Radu… stii sosul ala dulce-picant? Fix asa! Acum ma topesc dupa el si nu trece mult ca imi vine sa-l agat in cui! noroc ca predomina mai mult prima parte. Da, familia mea il cunoaste, doar am fost la masa de Craciun impreuna. L-au cunoscut intr-un moment important asa ca a avut noroc. Parintii tot parinti raman si nu au avut timp sa-l cunoasca sa vada daca este serios, l-am tinut doar pentru mine cateva saptamani bune si apoi boom.. El este Radu, iubitul meu. De fapt cu cateva zile inainte de Craciun le-am zis ca anul asta vin cu iubitul. Nu pot sa le uit fetele! Iubim amandoi actoria si tot ce tine de zona asta, plus ca ne mai si iubim, asa ca avem ceva drum comun. Nu fortam nimic si cred ca asta este si magia.

3. Cu ce se ocupă iubitul tău? Ai putea să îl descrii în câteva cuvinte?

Cu ce se ocupa… mai degraba as putea sa spun cu ce nu se ocupa! Face foarte multe lucruri, are o agentie de marketing, scrie, regizeaza. O flacara care arde mereu, o secunda nu ar sta, mereu are sau gaseste ceva de facut. Pana si soarele are nevoie de odihna, are nevoie de liniste, sa sta pe margine si sa priveasca fara sa faca ceva. Sper ca Radu sa citesca si sa inteleaga mesajul.

4. Știm că Florin Pastramă și-a dorit să aibă o relație cu tine, dar l-ai refuzat. Care a fost motivul? Mai țineți legătura?

Nu stiu cat a vrut si cat a contat refuzul meu. Cred ca fiecare in viata isi gaseste omul potrivit. Ca dovada in cazul lui Brigitte. Nu, cu Pastrama nu am tinut legatura. Cu siguranta daca ne vedem ne salutam si vorbim. Doar am stat in acelasi proiect o bucata buna de timp.

5. Exceptând implantul mamar, mai ai și alte intervenții estetice?

Nu si nici nu simt nevoia de altceva in momentul asta.

6. Ce părere ai despre Brigitte Sfăt și Bianca Drăgușanu? Folosește un cuvânt pentru fiecare ca să le descrii

Brigitte si Bianca… nu pot sa am o parere pentru ca nu le stiu atat de bine. Poate doar pe Brigitte putin. Sunt doua femei care stiu ce vor si cum sa isi atinga tinta.

7. În copilărie toți visam să ajungem în spațiu, să fim salvatori ai lumii, ai oamenilor, și chiar ne imaginam că am putea trăi într-o ”lume a supereroilor”.Tu ce iti doreai și cum ai descoperit drumul carierei tale? Cine te-a susținut?

Eu visam si inca visez sa ajung pe Everest. Apoi am visat sa prezint stiri, eram fascinata. Ma puneam pe un scaun acasa si citeam din ziar si imi imaginam ca ma urmaresc foarte multi oameni. Stiu ca aveam si emotii sa nu citesc gresit, sa nu dezamagesc. Apoi am descoperit magia cititului, magia filmului, a povestii si inca sunt fascinata de actorie. Simt ca asta este cel mai puternic. Adica si la facultatea de actorie si la cursurile de actorie si film pe care le am facut am simtit ca este ceva acolo care arde in interiorul meu. Focul ala a fost si cand am filmat pentru filmul care urmeaza sa ajunga in cineva, acelasi foc si in serialul online pe care il face Radu Constantin. In piesele de teatru in care am jucat, in tot ce am avut ocazia sa fac in zona asta. Abia astept noi proiecte, noi castinguri.

8. Care este cel mai îndrăzneț vis pe care îl ai?

Visez sa joc cat mai mult in filme, seriale, piese de teatru. Imi doresc mult sa fac cat mai mult asta. Visez sa scot o piesa si pentru prima data zic asta undeva. Visez sa incep o afacere, inca tin pentru mine ce, cum si de ce. Si visez sa am intr-o zi o emisiune pe care sa o prezint. Visez sa calatoresc in toata lumea asta, visez sa nu incetez niciodata din a visa.

9. Multe fete vor să știe cum reușești să te menții în formă? Ai o anumită dietă?

Cred ca aici este si secretul ca nu am o dieta. Nu am putut niciodata sa tin, daca imi interzici ceva exact lucrul ala o sa imi para cel mai atragator. Ce fac in schimb este sport, nu mananc in cantitati mari, mananc des si destul de putin, cred ca am si un metabolism foarte bun, beau apa ai consum ceaiuri si atunci cand simt ca am depasit limita pe care o vreau, in doua zile reusesc sa imi revin pentru ca mananc extrem de putin. Dar secretul este sportul si lipsa zaharului si mancatul mai putin seara. Cu zaharul nu sunt un exemplu bun, fix acum rontai niste biscuite.

10. Ai în plan să devii mămică în curând?

La cat iubesc copilasii, maine as deveni mama! Dar real simt ca lucrul asta o sa vina la momentul potrivit, alături de cel mai special om de pe planeta. Chiar cred ca un copil este o binecuvantare, o minune care nu se compara cu nimic din ce ai realizat si o investitie care conteaza cu adevarat. Mereu am crezut ca a investi timp si sentimente intr un alt om este cea mai importanta si cea mai grea realizare. Suntem atat de egoisti incat de multe ori facem lucruri mari doar pentru ego ul nostru, pentru a arata, a ajunge, a demonstra, a realiza.

Publicat: 13 feb. 2021, 10:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă