Lidia Buble este însărcinată? Artista a făcut primele declarații

Publicat: 10 feb. 2021, 15:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Fanii artistei au fost întotdeauna curioși să afle cât mai multe lucruri din viața persoană la faimoasei blondine, mai ales că aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare. Recent, admiratorii acesteia au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri.

Recent, Lidia Buble  a reușit să-și surprindă fanii cu o fotografie pe care a publicat-o pe pagina sa de Instagram. După ce fanii au văzut imaginea aceștia au fost atenți la burtica vedetei, iar unul dintre ei nu s-a putut abține și a întrebat-o dacă este sau nu însărcinată.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară și în stilul său caracteristic, vedeta a răspuns: „Sunt doar grasă”.

Lidia Buble, schimbare radicală de look

Se pare că-i merge bine celebrei artiste, în ciuda anului dificil prin care a trecut, iar acest lucru poate fi lesne de înțeles dacă-i urmărim postările din social media, dar și aparițiile publice din ultima vreme. Cea mai recentă a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, care au fotografiat-o recent în timp ce se ducea foarte grăbită spre coafor pentru o schimbare radicală de look.

Degajată, într-o ținută casual, Lidia a coborât din mașina de lux pe care o conduce și s-a îndreptat către salonul de înfrumusețare pe care-l frecventează. Un vibe bun pentru blonda artistă care ușor, ușor, pare să-și organizeze viața ce i-a fost ușor dată peste cap după separarea de cel pe care-l visa să-i fie bărbat pentru toată viața.

„Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal. Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a povestit și Lidia Buble pentru revista Viva.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 feb. 2021, 15:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă