VIDEO. Maria Cârneci, transformare radicală la 68 de ani! Celebra artistă a apelat la ajutorul medicului estetician

Publicat: 18 ian. 2021, 10:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Cântăreața a trecut prin momente extrem de grele după ce soțul său s-a stins, iar după această tragedie a hotătât să facă câteva schimbări în viața sa. Astfel, vedeta a apelat la ajutorul medicului estetician care a avut grijă ca celebra solistă să arate din ce în ce mai bine.

Maria Cârneci a avut o perioadă de doliu după ce partenerul său cu care a împărțit și bune și rele s-a stins din viața. Când a hotărât că este momentul să revină în fața fanilor săi, cântăreața a decis totodată să facă și o schimbare, iar pentru acest lucru a avut nevoie de ajutorul unui specialist.

”Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public”, a scris artista pe rețelele de socializare.

”Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență”

În urmă cu ceva timp, Maria Cârneci explica faptul că îi este teamă de intervențiile estetice. Aceasta a mai povestit faptul că Irina Loghin, colega sa, a încercat să o convingă să se lase pe mâinile specialiștilor, iar când s-a simțit pregătită a făcut acest pas.

”Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg”, spunea celebra solistă de muzică populară, potrivit viva.ro

Maria Cârneci, dezvăluiri dureroase la un an de la moartea soțului său

Invitată la „Acces Direct de Weekend”, Maria Cârneci povestește că a avut parte de un șoc în momentul în care soțul său s-a stins. Artista povestește faptul că nimic nu mai este la fel, iar acum singurele persoane care îi aduc zâmbetul pe buze sunt nepoatele sale.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a spus artista.

Artista a povestit și momentul în care s-au cunoscut. Soțul său a fost toată viața director hotelier, iar cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce ea se cazase la hotel.

„El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre”, a adăugat Maria Cârneci.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 18 ian. 2021, 10:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă