Inna, de urgență pe mâna medicilor. Artista a avut parte de un accident dureros

Publicat: 06 ian. 2021, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anul 2021 nu a început tocmai bine pentru Inna. Celebra artistă a avut parfte de un accident destul de dureros, iar din cauza acestui lucru a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o accidentare minoră.

Inna și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o fotografie în care are mâna bandajată. Se pare că vedeta se grăbea să ajungă cât mai repede într-un anumit loc, iar din cauza traficului intens a ales să mearâgă cu skateboard-ul pentru a îi fi mai ușor să ajungă unde avea nevoie. 

Din neatenție, vedeta a căzut și s-a lovit la mâna, însă a ajuns pe mâna medicilor care au îngrijit-o extrem de bine.


În dreptul fotografiei, Inna a lăsat și un mesaj în care le povestește fanilor ce a pățit. „The most goofy fall on’- ”Cea mai prostească căzătură”, alături de un emoticon zâmbăreț.

Inna și Deliric se pregătesc de un bebe

Frumoasa brunetă a mai dezvăluit faptul că în viitor își dorește să devină mamică. Deocamdată artista nu vrea să grăbească lucrurile își dorește ca totul să vină de la sine.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a declarat simpatica Inna.

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 06 ian. 2021, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×