Emily Burghelea, infectată cu noul coronavirus! În ce stare se află fosta prezentatoare TV

Publicat: 07 dec. 2020, 10:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Emily Burghelea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Frumoasa blondină a oferit primele declarații despre starea ei de sănătate.

Fosta asistentă TV și-a îngrijorat fanii după ce a dezvăluit că s-a testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Din fericire blondina are o formă ușoară a bolii și mai mult decât atât, iubitul său Andrei nu s-a infectat.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu.

Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a spus Emily Burghelea, pentru cancan.ro

Mama vedetei a trecut prin clipe de groază

Emily Burghelea a povestit pentru wowbiz.ro că mama sa a fost infectată cu noul coronavirus, iar din cauza faptului că starea de sănătate era gravă, a fost internată la Terapie Intensivă. Imediat după ce iubitul ei, Andrei, a cerut-o în direct în căsătorie, în emisiunea Teo Show, Emily a fost invitată în studio pentru a avea o discuție despre relație, carieră și cele întâmplate recent. Mama fetei a fost internată la ATI și a avut nevoie de plasmă.

„Am trecut prin multe chestii cu coronavirus și în special ea, ea ar trebui să fie conștientă legat de tema asta”, a spus iubitul.

„Am avut probleme destul de complicate. Mama mea a fost internată la ATI, tocmai au externat-o. Este acasă acum, a fost groaznit pentru că nu aveau locuri la ATI. Am trecut prin niște clipe groaznice, de neputință teribilă, nu știam cum să fac să o ajut. A avut coronoavirus, a trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a reușit să îți revină, iar tratamentul a fost administrat la timp, iar treaba asta cu locurile de la ATI chiar e o mare problemă”, a declarat Emily Burghelea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 07 dec. 2020, 10:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×