VIDEO. Câte operații estetice are, de fapt, Andreea Bălan! Cântăreața s-a ”scăpat” și a mărturisit

Publicat: 26 nov. 2020, 10:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bălan a fost întotdeauna o artistă care a vorbit deschis și sincer despre problemele din viața ei, dar și despre lucrurile frumoase. Multe persoane, însă, se întreabă dacă Andreea Bălan are sau nu operații estetice.

Subiectul operațiilor estetice e unul – tabu -, am putea spune, pentru Andreea Bălan. Cântăreața susține faptul că nu a apelat la intervenții estetice, dar ar fi dat de înțeles că ar avea la activ una.

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a declarat Andreea pentru “Click!” la un moment dat.

Însă, într-unul dintre vlogurile sale a avut loc o recunoaștere ”timidă” că ar fi avut o intervenție estetică la nivelul nasului. Având-o invitată pe Amna în vlog, cele două au purtat o discuție. Au jucat un joc celebru, ”Am / N-am”, iar acolo cele două artiste au făcut mărturisiri. La capitolul ”Am / N-am operații estetice”, Amna a mărturisit că nu are, pe când Andreea Bălan a dat de înțeles că ar avea una, la nivelul nasului.

”Și acum ce vrei să faci? Era deviație de sept nu?”, a întrebat-o Amna. ”Da! Așa zic toate”, a răspuns Andreea Bălan.

Andreea Bălan ar fi trecut pragul medicului estetician de mai multe ori

În anul 2013, publicația Libertatea scria că Andreea Bălan ar fi mers la medicul estetician, până la acel moment, de șase ori. În afară de mărirea bustului, artista și-ar mai fi făcut două rinoplastii, și-ar fi accentuat pomeții, și-ar fi conturat fesele și și-ar fi remodelat brațele printr-un lifting în zona axilei. De asemenea, aceasta și-ar fi făcut schimbări și la nivelul danturii.

“Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”, spunea un medic atunci.

Sursă foto: capturi video, arhivă Ciao, Instagram Andreea Bălan

Publicat: 26 nov. 2020, 10:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă