Ce a spus Viviana Sposub despre Andreea Bălan, fosta parteneră a lui George Burcea! ”Mie nu îmi vine să cred că…”

Publicat: 14 nov. 2020, 18:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Viviana Sposub are o relație în prezent cu George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan. În emisiunea ”Ferma”, Viviana a avut un dialog cu Andreea Antonescu despre trupa în care au cântat cele două artiste.

Singurul lucru pe care le-ar ”lega” pe Viviana Sposub și Andreea Bălan ar fi actorul George Burcea. Însă, când Viviana Sposub a luat parte la emisiunea ”Ferma” de la Pro Tv, a avut ocazia să stea de vorbă cu Andreea Antonescu, cea care i-a fost parteneră Andreei Bălan în trupa Andre, una dintre cele mai iubite formații muzicale din anii 2000. Concurenta de la ”Ferma” a făcut o dezvăluire neașteptată: în copilărie, a fost fan al trupei! Ba chiar a și mers la unul dintre concertele lor, arată Impact.ro.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta. Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu, într-una dintre edițiile Ferma.

”Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?”, a intervenit Anda Adam în discuția celor două.

Viviana Sposub, despre cum i s-a schimbat viața după ce l-a întâlnit pe George Burcea

Viviana Sposub a povestit deschis despre relația pe care o are cu actorul George Burcea. Vizibil fericită și mulțumită de alegerea pe care a făcut-o, frumoasa Viviana a mărturisit că actorul a fost sprijinul ei în această perioadă și i-a oferit multă încredere în sine.

”George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a spus Viviana pentru VIVA

Sursă foto: capturi video

Publicat: 14 nov. 2020, 18:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă