Cele mai tari festivaluri din lume – Top 5 pe care n-ar trebui sa le ratezi

Publicat: 23 oct. 2017, 20:22 Autor: D. C. Life
Cele mai tari festivaluri din lume – Top 5 pe care n-ar trebui sa le ratezi

Cele mai tari festivaluri – Exista o multime de evenimente cu traditie in lume, foarte impresionante prin desfasurarea de forte. Va prezentam 5 dintre cele mai tari festivaluri din lume la care daca aveti ocazia sa ajungeti, nu ezitati.

Cele mai tari festivaluri – De cele mai multe dintre ele ati auzit deja tocmai pentru ca sunt foarte cunoscute si renumite pentru distractia la care dau nastere.

Cele mai tari festivaluri – Carnavalul din Rio de Janeiro

Carnavalul brazilian se desfasoara timp de o saptamana, fiind o petrecere uriasa ce nu se opreste deloc. Te poti bucura in timpul festivalului de costume impresionante si atent pregatite, muzica samba, papusi gigantice care sunt scoase pe strazile orasului, dar si de frumusetile locale.

Cele mai tari festivaluri – Oktoberfest

Oktoberfest are loc in Munchen, Germania si se tine in ultimele doua saptamani din septembrie pana in primul weekend din octombrie. Este cel mai tare festival de bere din lume si chiar daca evenimentul a fost copiat in multe alte tari, cel din Germania ramane cel mai spectaculos si bine organizat, cu un numar record de participanti.

Cele mai tari festivaluri – Carnavalul din Venetia

Carnavalul din Venetia se tine intre 23 ianuarie si 9 februarie si are o traditie ce dateaza tocmai din secolul al 13-lea, ceea ce trebuie sa recunoasteti ca e destul de impresionant. Ideea principala a carnavalului este ca lumea sa se costumeze in cele mai interesante feluri.

Cele mai tari festivaluri – Tomorrowland

Un festival ceva mai recent este Tomorrowland din Boom, Belgia. Festivalul se tine in luna iulie si este dedicat iubitorilor de muzica electronica. In fiecare an la acest festival participa peste 100.000 de oameni. Desigur, line-up-ul cuprinde intotdeauna cei mai in voga artisti din zona electronic.

Cele mai tari festivaluri – Coachella

Coachella este un festival de muzica ce tine o saptamana si s-a remarcat prin numele foarte mari care participa la eveniment. Coachella e foarte popular in America, se tine in Indio California si este un adevarat trend setter si in materie de fashion de festival.

 

Publicat: 23 oct. 2017, 20:22 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă