Răzvan Ciobanu: ”Nu mai sunt arogant, nepoliticos!”

Publicat: 23 Oct. 2017, 18:45 Vedete
Răzvan Ciobanu: ”Nu mai sunt arogant, nepoliticos!”

Răzvan Ciobanu este unul dintre personajele mondene din România care s-a schimbat radical. Fie că ne referim la felul  în care arată, fie că ne referim la modul în care relaționează cu cei din jur. Acest ultim aspect a fost un task personal al vedetei ”Bravo, ai stil!”.

”În ultimii ani am reușit să devin omul care am dorit să fiu. Am învățat multe lecții din trecut, sunt asumat, nu mai sunt arogant, nepoliticos. Am învățat să fiu mai atent la sensibilitățile celor din jur și sunt mult mai atent la modul în care spun lucrurile. Aceste caracteristici dezvoltate în ultimii ani doresc să le mențin, să le îmbunătățesc și să nu le mai schimb vreodată!”, ne-a explicat designerul.

De ignorant nu sunt nici modificările de ordin fizic, despre care Răzvan Ciobanu vorbește cu aceeași deschidere. ”Vreau să mai slăbesc vreo 5 Kg, pentru că sunt câteva piese vestimentare pe care le vreau în garderoba mea și ar trebui să fiu foarte slim. Doresc să călătoresc mai mult pentru că este metoda prin care reușesc să mă relaxez, să mă deconectez de cotidian și să mă conectez cu mine însumi”, conchide Răzvan Ciobanu.

 

Publicat: 23 Oct. 2017, 18:45 Vedete
Pe aceeași temă