Mihai Trăistariu este în stare de șoc! Casa artistului a luat foc. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Publicat: 15 oct. 2020, 08:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Mihai Trăistariu este în stare de șoc! Casa artistului a luat foc. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Mihai Trăistariu a lăsat-o mai ușor cu muzica și s-a apucat de afaceri. În prezent artistul deține mai multe afaceri de care se ocupă foarte serios. O faptă bună pe care cântărețul a dorit să o facă s-a transformat într-un coșmar pentru acesta.

Este cunoscut faptul că Mihai Trăistariu a investit și a cumpărat câteva apartamente la malul mării, pe care le închiriază turiștilor care își petrec concediile vara pe litoralul românesc.

Din nefericire unul dintre chiriași i-a adus o pagubă destul de serioasă, după ce a dat foc la mobilierul din casă. Se pare că ar fi vorba chiar de fratele artistului, singurul cu care Trăistariu mai ține legătura și pe care îl mai ajută din când în când.

Cum a luat foc casa artistului

Cântărețul și-a invitat fratele la mare și l-a cazat într-unul din apartamentele sale. Din neatenție spunea acesta, a dat foc mai multor dulapuri și bunuri din apartamentul de pe litoral.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis . Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, acuzat că ar fi trimis imagini indecente unei tinere!

Se cunoaște faptul că artistul Mihai Trăistariu are o încredere în sine foarte ridicată și se bucură de faima pe care i-au adus-o hituri celebre, dar cântărețul a ”făcut-o de oaie” recent, după ce de pe contul său au fost trimise imagini indecente cu el.

Pare-se că ar fi vorba despre un link, trimis pe social media, care conduce spre un site în care Mihai Trăistariu ar fi complet dezbrăcat. Tânăra de 19 ani care a primit aceste imagini a reacționat și a transmis un mesaj.

”Este de neacceptat! Abia am împlinit 19 ani, dacă eram minoră? Uitați ce îmi trimite pe Instagram marele nostru cântăreț. Mihai Trăistariu mi-a trimis ieri această fotografie, după ce, în urmă cu câteva zile, mi-a trimis contul său de Onlyfans. Știam că postează poze aproape dezbrăcat pe Snapchat, dar nici chiar așa. Este un gest grotesc”, a dezvăluit fata pentru Cancan.

Publicat: 15 oct. 2020, 08:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă