Horoscop weekend 26-27 septembrie. Se va schimba tot!

Publicat: 26 sept. 2020, 11:30 Autor: Elena Life
Horoscop weekend 26-27 septembrie. Se va schimba tot!

Astrele ne-au pregătit zile de neuitat în acest weekend, în ciuda vremii care ne ține în casă. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru primul weekend de toamnă veritabilă! 

BERBEC
Sâmbătă este o zi perfectă pentru a face puțină publicitate noului vostru proiect. Reclama este cheia reușitei și nu stați pe gânduri. Duminică ar fi mai bine să vă odihniți. Sprea seară, primiți o vizită neașteptată!

TAUR
Trăiți clipe minunate în preajma persoanelor iubite. Acum este o perioadă perfectă pentru a vă îndrăgosti și pentru romantism. Plimbările printre frunzele foșnitoare sunt plusul pentru o zi romantică perfectă!

GEMENI
Este momentul să demonstrați că sunteți o persoană pe care cei din jur se pot baza. Cineva din anturajul vostru are nevoie de ajutor. Înainte să refuzați, amintiți-vă că atunci când ați avut nevoie această persoană a fost lângă voi.

RAC
Gândiți profund și faceți planuri pentru ca viața voastră să fie de calitate. Trebuie să faceți câteva schimbări și prima dată vă îndreptați atenția către cercul de prieteni. Atenție mare, însă! Nu toată lumea este ceea ce pare!

LEU
Reușiți să găsiți puțin timp pentru voi și puneți în practică ceva ce aveați în gând de mai multă vreme. Va fi o reușită personală destul de mare.

FECIOARĂ
Nu sunteți foarte flexibili atunci când vine vorba de a vă schimba rutina. Sunteți obișnuiți cu un program și cu greu acceptați să introduceți în planuri o activitate nouă, astfel că musafirii nepoftiți vă dau bătai de cap!

BALANȚĂ
Rezolvați niște chestiuni care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. Sunteți puși pe fapte mari și o să finalizați o mulțime de treburi într-o singură zi.

Citește și: Horoscop 2020. Femeile pe care bărbații nu le iau de nevastă! E scris în stele!

SCORPION
Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să fiți pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate, ba chiar o să și munciți puțin.

SĂGETĂTOR
Două zile de treabă. Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2019

CAPRICORN
Prezența voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă până și pe cei mai posomorați dintre oameni să zâmbească.

VĂRSĂTOR
Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsați pe alții să iasă în evidență. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioada următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

PEȘTI
Sâmbătă dimineață trebuie să faceți un drum pentru a achiziționa ceva de care se va folosi întreaga familie. Așteptați de mai mult timp acest lucru și va fi o mică sărbătoare în familie.

Publicat: 26 sept. 2020, 11:30 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă