Cum își petrec vedetele vara?

Publicat: 22 sept. 2020, 14:00 Autor: Maria Apostol General
Cum își petrec vedetele vara?

Vara este anotimpul micilor escapade de weekend, a petrecerilor în aer liber și a plimbărilor la mare. Având în vedere vremea frumoasă de afară, vedetele autohtone dar și cele de peste ocean se relaxează cum știu ele mai bine. Deși în mare parte din timp programul lor este încărcat, vedetele reușesc să își strecoare câte o vacanță pentru a se destinde și bineînțeles, pentru a-și reîmprospăta bronzul, la urma urmei, o apariție pe covorul roșu cere sacrificii. Fie că este vorba de vacanțe de lux din destinații la care unii doar visează sau escapade care se întind pe câteva zile, celebritățile aleg locuri unde să își încarce bateriile și să uite de agitația vieții cotidiene. Dacă ești în căutare de inspirație pentru următoarea ta vacanță, mai jos vei găsi câteva idei care ar putea să-ți fie de folos.

Excursii de lux

Vacanțele scumpe sunt un lucru obișnuit pentru vedetele din toată lumea. După cum putem vedea adesea pe paginile lor de socializare, vedete ca Linsday Lohan, Mariah Carey, Ariana Grande sau Leonardo DiCaprio sunt împătimiți ai insulelor grecești, în special a insulei Mikonos.

Printre destinațiile lor se numără și Italia, Ibiza, Bora Bora și multe alte locuri superbe. Nu o dată au fost surprinși în cazinouri exclusiviste jucând jocurile lor preferate și petrecând timp alături de prieteni fie în Las Vegas sau Dubai. Ben Affleck, Gerard Pique, Matt Damon sau Kevin Hart nu ratează nicio ocazie să joace poker de fiecare dată când au puțin timp liber la dispoziție. Spre exemplu, în anul 2017 Kevin Hart a surprins pe toată lumea când a luat parte la un turneu de poker in Bahamas. Poate că nu ai drum în aceleași locuri, dar poți reproduce această experiență și poți să joci jocuri de cazinou ca Book of Ra Deluxe direct de pe telefon. Este ușor, sigur și foarte distractiv.

La mare cu Jennifer Lopez

Cunoscuta vedetă care arată de minune în ciuda vârstei le-a arătat încă o dată fanilor că nu ratează nicio ocazie să meargă la plajă. Fotografiată într-un costum de baie întreg, de culoare albă, vedeta s-a răsfățat preț de câteva ore în razele soarelui. Deși era la plajă, Jennifer nu a putut să-și uite accesoriile acasă, în special cerceii Chanel și inelul de logodnă care cântărește mult. De asemenea, geanta de firmă de lângă prosop a fost surprinsă în timp ce cântăreața realiza un filmuleț pe care să-l împărtășească cu prietenii ei de pe Instagram.

Relaxare în Deltă

Nimic nu se compară cu o ieșire relaxantă într-un cadru natural. Cântăreața Andra împreună cu familia ei au ales Delta Dunării pentru o scurtă detașare de cotidian. Aici au făcut excursii cu barca, au văzut diverse specii de plante și animale și au învățat lucruri noi despre acestea.

Cu toate că o excursie pe meleaguri străine poate părea tentantă, în special pentru vedete, există momente când realizăm cât de frumoase sunt destinațiile din țara noastră. România are locuri de poveste care abia așteaptă să fie descoperite. Urmăritori Andrei au putut vedea câteva cadre din excursia familiei, poze din care reiese că toți membri au avut parte de momente pe cinste.

Cu Delia în St. Tropez

Delia este o cântăreață de succes care este foarte apreciată la noi în țară. Fiecare piesă pe care o scoate devine hit la scurt timp. Acest lucru se datorează în primul rând talentului ei, dar și ieșirilor frumoase pe care le face de fiecare dată când are ocazia. Fiecare poză pe care o postează pe contul dedicat călătoriilor te face să îți pregătești bagajele și să pornești la drum. Insulele exotice îi stârnesc creativitatea și o ajută să compună piese în care fiecare dintre noi s-a regăsit la un moment dat.

Ei bine, de data aceasta Delia a ales o locație destul de accesibilă din Europa și s-a decis să viziteze una dintre Insulele Canare, St. Tropez mai exact. Îmbrăcată într-o ținută viu colorată, în stilul ei caracteristic, vedeta a postat un video în care le arată urmăritorilor talentului ei de barman. Cu alte cuvinte, Delia are un pahar cu vin în mână pe care îl manevrează cu grijă fără să verse nimic.

Iată câteva dintre excursiile și activitățile pe care vedetele noastre și câteva dintre celebritățile din străinătate le-au făcut în acest an. În timp ce unele preferă ieșirile relaxante, altele nu pot sta departe de freamătul orașelor care nu dorm niciodată.

Publicat: 22 sept. 2020, 14:00 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă