Ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel! ”Sunt vremuri mai grele…”

Publicat: 23 aug. 2020, 14:29 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Lis, soția lui Viorel, fostul edil al Capitalei, este îngrijorată de starea de sănătate a soțului ei, mai ales că încă ne aflăm în stare de alertă din cauza pandemiei de coronavirus.

Oana Lis a mărturisit la Antena Stars că trebuie să ne adaptăm situației din prezent, iar soțul ei se teme de virusul din China, mai ales că respirația sa nu este la capacitate maximă.

”Sunt vremuri mai grele, trebuie să ne adaptăm și asta facem și noi. Viorel se teme de coronavirus. El, în momentul de față nu are o situație extraordinară, adică respirația nu e la 100%, un virus sau orice virus sau orice răceală ar fi o problemă pentru el”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

”Fiecare zi la noi e alta, e altfel, adică într-o zi te poți simți mai bine, se poate simți mai bine, în alta nu, dar eu sunt alături de el cu tot ce pot. E o situație mai grea pentru cei care au probleme de sănătate”, a mai spus Oana Lis la Antena Stars, arată Impact.ro.

Ce au făcut Oana și Viorel Lis, după ce au ieșit din izolare

În luna martie, soții Lis anunțau că intră în autoizolare, pentru a nu se expune virusului. Însă, de când măsurile au fost relaxate, au prins curaj și au revenit la vechile obiceiuri.

Prima oară și-a însoțit soțul la o sală de jocuri, mai cu seamă la păcănele, iar apoi au mers și la un restaurant. De asemenea, a fost și o perioadă grea în sensul că Viorel Lis are probleme de sănătate, iar pastilele au fost foarte greu de găsit în perioada respectivă.

„Am fost și eu pentru prima dată la păcănele, cum zicea lumea, acolo se formează și un grup de prieteni cu care ne era dor să ne vedem. Sunt noi reguli, cu mască, să te dezinfectezi, dar siguranța este cea mai importantă, dar în același timp nu putem trăi într-o cutie, într-un beci”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Publicat: 23 aug. 2020, 14:29 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă