Șocant! Nepotul lui Elvis Presley a murit

Publicat: 13 iul. 2020, 10:06 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O veste șocantă a zilei! Nepotul lui Elvis Presley a murit. Benjamin Storm Keough avea doar 27 de ani.

Tânărul de 27 de ani este fiul Lisei Marie Presley și nepotul marelui Elvis Presley. Benjamin ar fi murit în urma unei răni care a fost provocată prin împușcare, arată Adevărul.ro. Mama băiatului de 27 de ani este îngenuncheată de durere la aflarea veștii că fiul ei, Benjamin Storm Keough, nu mai este printre cei vii.

Managerul ei, Roger Widynowski, a transmis un mesaj, după ce s-a aflat de moartea băiatului de 27 de ani.

„Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în vârstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei”, transmite managerul Lisei Marie Presley.

Benjamin Storm Keough a murit. Avea 27 de ani

Tânărul și-a găsit sfârșitul în Calabasas, California, și ar fi fost împușcat. Benjamin ar fi fost un băiat care se ferea tot timpul de ochii publicului. În trecut, el ar fi semnat un contract de 5.5 milioane de dolari cu Universal Music, dar sub acest acord nu a fost lansat nimic. Benjamin i-a semănat foarte mult bunicului său, iar acest lucru a fost sesizat în urmă cu un an, când mama lui, Lisa Marie Presley, a postat o imagine cu toți copiii ei. Sora lui Benjamin se numește Riley Keough și a jucat în filme precum ”The Lodge”, „Under the Silver Lake”, „Mad Max: Fury Road” şi „American Honey”.

Elvis Presley a decedat în data de 16 august 1977, în urma unui atac de cord. Lisa Marie Presley, unicul lui copil, s-a căsătorit cu Michael Jackson la doar 20 de zile după divorţul de Danny Keough. Apoi a fost căsătorită cu actorul Nicolas Cage 108 zile, dar şi cu chitaristul Michael Lockwood, cu care a avut gemenele. Ei au divorţat în anul 2016.

Publicat: 13 iul. 2020, 10:06 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă