Tuncay Ozturk și-a schimbat poftele la femei! A ”combinat” o studentă într-un local de lux din Herăstrău

Publicat: 06 iul. 2020, 20:23 Autor: ileana.ghinea Vedete

Turcul cu barbă și aceeași ținută casual pe care o aborda și în perioada în care-i oferea „căldura lui sufletească” Andreei Marin și-a schimbat total poftele în ceea ce le privește pe doamne.

Actuala iubită a lui Ozturk nu are vreun semn din fizicul fostei partenere oficiale. Nici cu amanta turcului nu seamănă vreun pic.

Departe de alegerile lui Ștefan Bănică Jr care, după despărțirea de Zâna Surprizelor, și-a luat o iubita pe chipul și asemănarea divei, doar cu vreo 20 ani mai tânără.

Revenind la Tuncay… antreprenor, filantrop, speaker motivațional, persoană publică și osteopat în România, așa cum se prezintă bărbatul, în timpul liber iubește să se plimbe prin parc. Uite, tocmai acolo l-au surprins colegii noștri, paparazzi Ciao.ro!

Tuncay Ozturk și-a scos mult mai tânără iubită la o terasă de fițe, în parcul Herăstrău, unde au mâncat unul lângă altul. Cei doi au fost însoțiți de un prieten care a stat în fața lor, însă foarte tăcut. Cei drept, domnii ne interesează mai puțin, cea care ne-a „furat” privirile este domnișoara.

Și nu doar pentru că este doar foarte tânără, ci și din cauza vestimentației, care arată mai degrabă ca o ținută de purtat în ziua nunții, la care a adăugat și un pulover alb. Destul de mult, ținând cont de vreme și de context…

După ce au luat prânzul la un restaurant de fițe, cei trei s-au plimbat apoi, agale, fără să schimbe prea multe vorbe sau gesturi …

Tuncay Ozturk, încă un soț pentru Andreea Marin

Pe osteopatul turc l-am cunoscut prin intermediul Andreei Marin. Tuncay i-a devenit iubit Andreei Marin în 2013, între timp l-a luat și de bărbat, pentru ca în 2016 să-și spună, reciproc, ADIO. În acești 3 ani, turcul a avut vreme să-și consolidere imaginea publică devenind, așa cum singur se declară: Antreprenor, filantrop, speaker motivațional, persoană publică și osteopat în România.
Povestea de dragoste desprinsă parcă din basme, cu doi soți care se iubeau nespus și cu un bărbat care a acceptat-o din prima pe fiica Andreei Marin, Violeta, s-a terminat cu 2 declarații profesional postate pe conturile lor de Facebook.

Andreea Marin, 27 octombrie 2016: “Oameni dragi, cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, surprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din massmedia, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nici o referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”

Tuncay Öztürk, 29 octombrie 2016: “Acum mult timp, o femeie a intrat în cabinetul meu din spitalul din Turcia şi mi-a povestit despre problemele ei de sănătate, iar eu o priveam continuu cu admiraţie. Nici nu pot să îmi aduc aminte la ce mă gândeam în acele momente, dar cert este că a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, însă pe formularul ei medical, pe care îl mai am şi acum, am scris doar câteva cuvinte. Destinul… Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie preţioasă. Nu m-aş fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viaţa atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea şi care să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase şi intense. Mereu o să-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceşti ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea.

Publicat: 06 iul. 2020, 20:23 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă