Teo Trandafir nu și-a controlat fiica niciodată: ”Nu mi-am permis să intru la ea în cameră fără să bat la ușă”

Publicat: 27 iun. 2020, 12:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Teo Trandafir și fiica sa au o relație extraordinară. Deși nu a dorit să discute prea multe lucruri despre viața sa privată, prezentatoare TV a făcut recent dezvăluiri nemaiștiute despre minunea din viața ei. 

Teo Trandafir a fost întotdeauna o femeie apreciată în showbiz-ul autohton. Prezentatoarea tv a fost greu încercată de-a lungul timpului, însă de când a devenit mamă parcă nimic nu a mai contat.

Teo Trandafir, despre relația cu fiica sa

Cele două au fost mai presus de toate prietene. Prezentatoarea TV povestește faptul că încrederea și respectul au contribuit cel mai mult în consolidarea familiei lor.

”De când era copil, tocmai pentru că știam că va veni acest moment (n.r. al adolescenței), nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă. Și reciproca este valabilă. Ne-am respectat spațiul personal. Momentele ei trebuie să și le trăiască cum simte ea. Se duce în cameră, face ce are de făcut, vorbește cu cine vrea. Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva. Eu am fost adepta recomandărilor, a discuțiilor constructive, a explicațiilor atunci când a fost nevoie”, a povestit Teo Trandafir pentru libertatea.ro

https://www.instagram.com/p/BvSJWU5B66C/

”Maia este un om cu o putere incredibilă. Nu are nevoie de protecția mea și de deciziile mele. Nu știu ce vorbește ea pe contul ei de Instagram. Cred că la 16 ani e suficient de „coaptă” încât să știe. Și-a luat hate de mică. Dar este suficient de matură să înțeleagă și este mult mai dură decât pare. Are un discernămând fantastic și, la un moment dat, când am fost eu victima unui bullying din partea unui tânăr cam de vârsta ei, ea a fost cea care a luat atitudine”, a mai spus prezentatoarea TV.

Ce meserie avea Teo Trandafir înainte de celebritate

Teo Trandafir a cucerit publicul din România încă de la primele apariții televizate. Simpatică și mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta s-a menținut în topul preferințelor ani de-a rândul. A ajuns deja la peste două decenii de când îi încântă pe telespectatori cu buna dispoziție care o caracterizează. Începutul a fost însă unul greu și pentru Teo Trandafir. Înainte de a intra în casele românilor, aceasta a avut o meserie ca oricare alta. A fost o simplă vânzătoare.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir.

Publicat: 27 iun. 2020, 12:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă