David Beckham castiga un apartament pe zi! Cum a reusit sa bage milioane de lire in conturi desi nu mai joaca fotbal

Publicat: 10 oct. 2017, 15:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

David Beckham castiga un apartament pe zi! Jucatorul de fotbal s-a retras din activitate in urma cu 4 ani. Dar asta nu inseamna ca nu mai este o masina de produs bani. Vedeta de 42 de ani castiga o avere pe zi, incasarile sale fiind de 35.000 de lire sterline.

David Beckham castiga un apartament pe zi! conform The Sun, acesta castiga 1 milion de lire pe luna. Totul in ciuda faptului ca in anul 2016 a avut incasari de 12,7 milioane de lire de pe urma imaginii sale.

De cand s-a retras din fotbal, acesta a devenit imaginea mai multor campanii. Sedintele foto in care face reclama la diverse produse, fie haine, fie parfumuri, fie bauturi, i-au adus venituri substantiale de la an la an.

David Beckham castiga un apartament pe zi!

David Beckham castiga un apartament pe ziIn prezent, jucatorul de fotbal este imaginea H&M, Adidas si Haig Club (bautura). Banii pe care ii incaseaza il plaseaza in continuare intre cei mai bine platiti din Premiere League. Averea lui se ridica la 165 milioane de lire si are dividende in valoare de 45 milioane de lire.

David Beckham castiga un apartament pe ziCu toate incasarile si conturile babane, afacerea lui David – Footwork Productions Ltd – a inregistrat pierderi de 6,28 milioane de lire in 2016. Afacerea sa are bunuri in valoare de 263.000 de lire. Conform presei internationale, David Beckham a platit taxe in valoare de 1,43 milioane de lire pentru veniturile sale.

Pe partea cealalta, Victoria Beckham nu o duce bine la capitolul afaceri. Aceasta a declarat in luna ianuarie ca afacerea ei a pierdut 4,6 milioane de lire sterline. Pentru a mai acoperi din pierderi, aceasta a imprumutat 6,7 milioane de lire de la afacerea sotului ei.

Publicat: 10 oct. 2017, 15:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă