Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. FOTO

Publicat: 04 mart. 2020, 11:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.  FOTO

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. s-a transformat deja într-o tânără domnișoară și o moștenește pe mama sa la capitolul frumusețe. Violeta are 12 ani și este pasionată și de muzică, în special de pian.

Andreea Marin și fiica sa, asemănare izbitoare

Andreea Marin a adus-o pe lume pe micuța Violeta pe 15 decembrie 2007, pe vremea când încă era căsătorită cu Ștefan Bănică jr. Cei doi și-au unit destinele în 2006, iar mariajul lor a durat 7 ani. În 2013, când Violeta avea 6 ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. au decis să divorțeze. Fetița a rămas în grija mamei, iar vedeta a încercat să o țină cât mai departe de ochii curioși ai presei.

Timpul a trecut însă și micuța Violeta s-a transformat ușor, ușor într-o domnișoară superbă, care seamănă leit cu mama sa. Anul trecut, pe 15 decembrie, aceasta a împlinit 12 ani.

Andreea Marin și fata sa, Violeta, au realizat o ședință foto împreună

Înaltă, brunetă și cu un zâmbet năucitor, Violeta îi calcă pe urme Andreei Marin. Vedeta a recunoscut că atunci când își privește fata, își aduce aminte cu nostalgie de vremea în care era de vârsta ei. ”Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri, față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică”, a dezvăluit Andreea Marin.

Violeta a împlinit 12 ani în luna decembrie a anului trecut

 

Violeta, pasionată de muzică

Cum tatăl ei este nimeni altul decât îndrăgitul artist Ștefan Bănică jr, nu este de mirare că Violeta are înclinații și spre muzică. Îi place foarte mult pianul. În plus, a moștenit talentul artistic și dezinvoltura de la ambii părinți. Este energică, mereu cu zâmbetul pe buze și nu este deloc deranjată de aparatul foto sau de camerele de filmat. Deocamdată, Andreea Marin evită să apară la toate evenimentele mondene cu fata sa, pe care preferă să o țină la distanță de această lume.

Vedeta este extrem de mândră de Violeta și se emoționează de fiecare dată când vorbește despre fata sa. ”Este o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp. Descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-aș vulnerabiliza în fața ei. Știi, în ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare”, a declarat Andreea Marin.

Violeta seamănă perfect cu mama sa
Publicat: 04 mart. 2020, 11:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă