Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în primăvară

Publicat: 26 feb. 2020, 13:25 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. Încă de la începutul primăverii, nativii zodiacului se vor bucura de afaceri înfloritoare, de dragoste din partea partenerului, dar și de o stare fizică și psihică bună! Află mai jos care sunt zodiile care dau lovitura pe toate planurile.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. BERBEC

Nativii BERBEC vor avea parte de o iubire înfloritoare, fiind angrenați în diferite jocuri de flirt cu posibilul partener. Soarele tranzitând în casa XII, e posibil ca acești nativi să-și amintească anumite momente și sentimente din trecut care i-au produs plăcere și vor încerca să readucă în planul prezent acest lucru cu noul posibil partener.

La locul de muncă va fi o aglomerație de taskuri continuă care vor putea pune mici piedici spre realizarea țelurilor proprii. Nativii Berbec se vor bucura de realizările financiare, chiar dacă va traversa o perioadă nu tocmai plăcută.

Sănătatea va fi în regulă, fără să existe probleme fizice sau sufletești. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă nativul Berbec este să uite de ce a fost în trecut.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. TAUR

Iubirea nu este în această lună cea mai bună prietenă a TAURULUI, deoarece va întâmpina dificultăți în sensul menținerii unei relații sau chiar în sensul de a forma un cuplu cu persoana pe care o place. Dar, evident, nativul Taur nu trebuie să fie demoralizat, căci toate se vor întâmpla la timpul lor.

Cât despre planul financiar, Taurii vor da lovitura în luna martie a acestui an, având proiecte bănoase și munca va fi făcută cu drag. Totuși, chiar dacă nu vei avea probleme cu sănătatea, trebuie să ai grijă cu energiile din jur.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. GEMENI

Nativii GEMENI sunt învăluiți în mister în luna martie. Dragostea își va face singură cale în viața acestui nativ și trebuie să o primească cu brațele deschise. De asemenea, trebuie să treacă peste greutățile sentimentale din trecut și să se gândească la viitor.

În plan financiar este de preferat să nu iei decizii majore și să nu termini sursa de bani pe care o ai, chiar dacă consideri că „îți faci o plăcere pe moment”. Vei traversa la un moment dat o perioadă nefastă și vei avea nevoie de toate resursele. Sănătatea ar putea să-ți joace feste, căci trebuie să ai grijă la alimentație.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. RAC

Nativii RAC dau și ei lovitura în plan amoros, ba chiar e foarte probabil să-și găsească jumătatea chiar la începutul lunii martie. De asemenea, trebuie să pună în balanță să observe care plan contează mai mult: cel profesional sau cel al dragostei.

În plan profesional, nativii vor aborda strategii, mai ales dacă lucrează în domeniul marketingului, comercial, în diferite corporații care se bazează foarte mult pe cercetare de piață. Financiar totul va merge strună.

În planul sănătății, ar fi cazul să faceți o vizită medicului, pentru a fi siguri că sănătatea dumneavoastră este bună.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. LEU

Pentru LEI, dragostea nu e pe primul loc în luna martie, ci alte criterii sunt mai importante, mai ales că vă aflați în ascensiune. Totodată, dacă dragostea vieții va ieși în calea Leului, atunci va trebui să vadă dacă este persoana potrivită pentru el, și nu să se ”arunce” într-o aventură.

În plan profesional, munca înseamnă presiune pentru nativul Leu, dar banii vor fi pe măsură! Sănătatea ar putea să îți creeze obstacole, de aceea e bine să mergi la controale medicale regulate. Atenție la slăbiciuni!

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. FECIOARĂ

Dragostea e cel mai hrănitor sentiment pentru suflet – așa este și pentru nativul FECIOARĂ! Partenerul este fericit că îi ești alături și ar face orice să mențină vie flacăra iubirii.

Pe de altă parte, în plan profesional și financiar, nativul Fecioară va da lovitura și aici, căci este o persoană devotată muncii, foarte implicată și ascultătoare. De asemenea, ar fi înțelept să eviți semnarea unor contracte noi și să te concentrezi pe reevaluarea celor deja existente.

Sănătatea poate fi șubredă pentru acești nativi, fiind vorba poate chiar despre o problemă medicală mai veche, din trecut. Un control medical ar fi bun în această perioadă.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. BALANȚĂ

Nativii BALANȚĂ au parte de apropieri sentimentale, chiar dacă relația încă nu este oficială în ochii celorlalți. Balanțele aflate în stadiu de flirt sau în căutare de iubit se pot lăsa pradă unor dorințe.

Planul financiar trebuie bine ”păzit”, căci se pot anunța vremuri tulburi pentru acești nativi. Mare atenție la negocieri, nu știi niciodată cum poți pierde bani când vrei să faci un târg cu un partener. Persoanele care lucrează în domeniul imobiliar ar putea da lovitura pe piață.

Mare atenție la afecțiunile cronice, când vine vorba despre sănătate. Există posibilitatea să ai nevoie de tratament, astfel că prezența ta la doctor s-ar putea să te indispună.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. SCORPION

Nativii SCORPION s-ar putea întoarce la o pasiune mai veche, o persoană din trecut care ar fi adus în viața sa multă lumină și iubire. Mai multă atenție spre semnele care apar în cale!

La nivel profesional, încep să se clarifice anumite situații financiare, mai ales dacă este vorba despre datorii, credite, taxe, impozite sau, poate, amenzi ori pensii alimentare.

Sănătatea ar putea să te împiedice în această primăvară dacă revii la obiceiuri greșite care ți-au provocat rău în trecut.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORII sunt în dilemă: nu știu pe cine să aleagă! Dacă e implicat într-o relație amoroasă instabilă și problematică, e dificil să ia decizii dacă se mută împreună cu persoana iubită sau de la persoana iubită.

În plan financiar și profesional, răbdarea este cheia. Nativul nu trebuie să se implice în negocieri, deoarece pot deveni personale și subiective. Financiar, totuși, va fi o lună favorabilă, chiar dacă vor exista divergențe la locul de muncă.

Sănătatea va fi bună, însă trebuie să își găsească echilibrul.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. CAPRICORN

În viața amoroasă a Capricornilor se prognozează schimbări importante. Există șansa să revii la o relație mai veche sau chiar să îți formezi una nouă, ieșind din monotonie. u este exclus ca o atracție subită să îți dea toată viața peste cap, dar în sensul bun al expresiei.

În plan financiar, sumele de bani pe care trebuie să le primească nativul Capricorn sunt incerte. Dacă își dorește să renegocieze contractul, ar fi bine să o facă după data de 16 martie, când astrele se aliniază în acest plan pentru ei. Îți vor fi puse la încercare capacitatea de autoevaluare și eficiența cu care îți utilizezi resursele.

Din punct de vedere al sănătății, nativii iau decizii radicale cu viața lor. Trebuie să aibă prezervate resursele de energie.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. VĂRSĂTOR

Iubirea nu e punctul forte al nativilor VĂRSĂTOR, căci se poate ca persoana de care le place să se joace cu sentimentele lor. De asemenea, cei care au relații trebuie să spună lucrurilor pe nume, pentru a ști pe ce cale o vor lua partenerii.

La nivel profesional și financiar, proiectele de la muncă îi surâd și trebuie să creeze strategii. Există posibilitatea să apară noi parteneriate, iar financiar acești nativi vor străluci.

Sănătatea nu va fi un impediment pentru acești nativi, însă ar fi cazul să își echilibreze partea sufletească.

Horoscop bani, iubire și sănătate martie 2020. PEȘTI

Nativii PEȘTI vor avea parte în luna martie de relații neașteptate, pasionale și pasionante. E posibilă și reluare aunei aventuri amoroasă din trecut. Spre finalul lunii dragostea va pluti în aer, gândind spre întemeierea unei familii și căutarea stabilității.

Anturajul e foarte important pentru acești nativi, mai ales când vine vorba despre planul financiar. Este nevoie de un suflu nou în proiectele tale de viitor și acum este momentul cel mai bun pentru a pregăti schimbări de anvergură, inclusiv unele de perspectivă.

Sănătatea nu e una rea, dar alimentația sănătoasă ar face bine pentru un echilibru în organism. Stilul de viață contează enorm, deci ar fi bine dacă acești nativi ar adopta în viața lor o dietă sau sportul.

Publicat: 26 feb. 2020, 13:25 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă