Horoscop martie 2020. O lună ce va schimba radical viața unor zodii!

Publicat: 18 Feb. 2020, 11:12 Arhiva
Horoscop martie 2020. O lună ce va schimba radical viața unor zodii!

Horoscop martie 2020. Iată ce ne rezervă astrele în prima lună de primăvară! 

Berbec

Zona ta de prieteni este foarte mult în centrul atenției în această lună. Schimbările de planuri făcute cu activități legate de prieteni nu pot apărea de nicăieri, dar dacă vă gândiți la asta nu vă va crea multe probleme și s-ar putea reculegă în bine.

Taur

Nota principală pentru dvs. în această lună este pe domeniul dvs. de carieră, promovare și direcție nouă în viață, recompensa monetară din parteneriat sau moștenire ar putea fi prezentată. Oportunitatea de a profita din surse externe de venit ar putea fi prezentată, dar agitația cu privire la schimbările în acest domeniu ar putea fi peste măsură.

Gemeni

Posibilitatea de a călători ar putea veni de la tine de unde nu ar putea fi conectată la circumstanțele din jurul unui prieten mai în vârstă; o situație plăcută ar putea fi atașată și la acest aspect. Generozitatea dvs. ar putea fi solicitată și acest lucru ar putea să vă facă griji, deoarece o chestiune de bani poate fi foarte neclară.

Rac

S-ar putea să te gândești mult la circumstanțe foarte neașteptate din zona ta de venit comun. Schimbări lente în zona dvs. de lucru ar putea declanșa această problemă. Zona ta de lucru pare a fi înconjurată de întâmplări foarte armonioase, iar sentimentul tău de responsabilitate ar trebui să fie foarte mult în prim plan. Îngrijorările privind oportunitățile de îmbunătățire a statutului de carieră ar putea să vă deranjeze.

Leu

Punctul de vedere al acestei luni este în zona dvs. de căsătorie și parteneriate, evoluții surprinzătoare venite de departe ar putea avea loc în acest domeniu. Mintea ta ar putea să parcurgă un kilometru pe minut și ai putea să te răzgândești într-o problemă legată de această zonă a vieții tale. Cineva care a fost în jurul vostru într-un mod foarte liniștit ar putea veni în viața voastră, acest lucru vă poate provoca agitație, deoarece lecțiile și responsabilitățile sunt foarte multe în imagine.

Fecioară

Evoluțiile neașteptate la locul de muncă te-ar putea găsi să te răzgândești foarte repede de câteva ori. Nesiguranța legată de oportunitatea unei întreprinderi lucrative va solicita negocieri. Armonia ar trebui să prevaleze în fața casei dvs. și ar trebui să fie prezentă necesitatea de a fi prudent în chestiuni financiare comune; acest lucru vă poate provoca o anumită preocupare reflectată ca o experiență de învățare legată de sentimentul dvs. de responsabilitate.

Balanta

Activitățile sociale sunt în centrul atenției pentru această lună. Ar putea fi prezentată o posibilitate de a face o scurtă călătorie. Acest lucru vă poate veni într-un mod neașteptat, responsabilitatea cu partenerul sau partenerul va trebui să fie elaborate înainte de a putea lua această călătorie; acest lucru ar putea deveni realitate la 15 sau după această lună. Ar putea apărea oportunitatea de a repara o situație într-o experiență trecută, deoarece liniile de comunicare sunt deschise într-un mod foarte armonios.

Scorpion

Afacerile interne sunt foarte importante în această lună, aceasta este foarte favorabil legată de toate modificările foarte lente care au avut loc în ceea ce privește resursele personale. Vor putea fi prezente discuții despre posibilele schimbări de reședință. O oportunitate la locul de muncă pentru a vă crește venitul ar putea veni în această lună. Un superior ar putea să vă privească într-un mod foarte favorabil, dar amintiți-vă doar că toate aceste experiențe sunt atașate de învățare.

Săgetător

Nota principală pentru dvs. în această lună este în zona dvs. de comunicare. Știri neașteptate legate de o investiție veche ar putea să vă ajungă, care ar putea solicita o decizie din partea dvs. Dacă te uiți cu atenție la argumente pro și contra ar putea oferi o mai bună înțelegere a situației și s-ar putea să constați că acest lucru arată mai bine decât cel anticipat – evitați orice decizie erupțioasă.

Capricorn

Te-ai putea regăsi în această lună de marș care se ocupă cu cheltuielile aferente bazei de acasă și luând decizii prea rapide pe care le-ai putea regreta. Un curs mai lent în gândire în orice situație va fi cel mai bun curs. Toată lumea merită o pauză din când în când. Singura problemă, Capricorn, este că este posibil să continuați să rulați banda de alergare. Horoscopul marșului 2020 spune că dorința dvs. de a schimba reședința ar putea fi prezentă, întrucât responsabilitățile de la baza de origine par să se liniștească.

Vărsător

Luna aceasta v-ar putea aduce un ritm rapid conectat la prieteni. Ați putea întâlni oameni noi, dar aveți grijă de unele informații greșite care ar putea emana din aceasta. O experiență de învățare ar putea fi primită de dvs. care vă poate provoca griji nefondate, deși dragostea și înțelegerea din partea dvs. ar putea atenua orice faptă greșită. Ai putea simți cât de confuz despre rolul tău în trecut și ce se așteaptă de la tine în prezent; multă comunicare ar putea fi foarte iluminatoare pentru dvs.

Pesti

Te-ai putea găsi în această lună schimbându-ți părerea în multe circumstanțe, dar probabil că o vei păstra singur. Confuzia cu privire la experiențele trecute ar putea fi reflectată în veniturile și valorile dvs. personale, iar acest lucru va trebui să fie reconciliat pe tot parcursul ajutorului din resursele comune ale dvs. și ale partenerului. Acest lucru ar putea aduce, de asemenea, lecții grele pentru tine și unele griji, în ciuda oportunității de a-ți îmbunătăți zona de bani.

Publicat: 18 Feb. 2020, 11:12 Arhiva
Pe aceeași temă