Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor România. Care a fost reacția lui Mădălin Ionescu, soțul ei

Publicat: 26 ian. 2020, 16:10 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Crstina Șișcanu a fost eliminată din competiția Survivor România.

După ce șatena a plecat în România din Republica Dominicană, soțul ei, Mădălin Ionescu a avut o reacție dură.

Primul concurent eliminat din competiția «Survivor România» este Cristina Șișcanu”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii. Eliminarea a fost făcută seara trecută, în cadrul ceremoniei de eliminare.

“A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”.

Soțul ei, Mădălin Ionescu, a reacționat: ”Ați crucificat-o din nou. (…) Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție”.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 26 ian. 2020, 16:10 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă