BREAKING NEWS Cântărețul UDDI, mesaj de ADIO pe Facebook: ”Să vă amintiți de mine cu zâmbetul pe față!”

Publicat: 15 ian. 2020, 16:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Artistul Dragoș Udilă, cunoscut publicului ca UDDI, și-a șocat prietenii după ce a publicat un mesaj de adio pe Facebook.

UPDATE: Mesjaul artistului a dispărut între timp de pe pagina lui.

Toți prietenii artistului încearcă să îl contacteze pentru a-i cere lămuriri cu privire la conținutul acestui mesaj cutremurător.

Acest mesaj sună de parcă ar fi ultima oară când ne scrii. Ai vreun gând de ceva rău?”, i-a scris un amic.

Uddi s-a despărțit recent de iubită

Rlația de patru ani a artistului cu Mara Roșioru s-a terminat la finalul lui 2019. Uddi s-a despărțit de iubita lui pe care a iubit-o extrem de mult. Povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar cântărețul a cerut scuze public pentru toate greșelile pe care le-a făcut.

Uddi și Mara Roșioru s-au despărțit după patru ani de relație, iar totul s-a întâmplat chiar înainte de Sărbători. Cei doi au pus punct poveștii lor amoroase, iar decizia pare a fi una definitivă.

„Am trecut prin momente foarte grele cu familia și cu fosta iubită, pe care am iubit-o enorm, nu am știut cum să reacționez și am acționat greșit și la suparare. Îmi cer scuze în primul rând față de fosta iubită și de toți cei pe care i-am supărat! Rog înțelegere! Vă mulțumesc!’, a scris Uddi pe rețelele de socializare.

Se pare că cei doi aveau foarte multe certuri în ultima perioadă, iar scandalurile lor erau deranjante pentru vecinii din bloc. Uddi și Mara Roșioru se certau extrem de tare și își aruncau cuvinte grele.

 

Publicat: 15 ian. 2020, 16:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă