Ce intervenție estetică are Gabriela Cristea la nivelul feței. Vedeta a recunoscut tot

Publicat: 12 ian. 2020, 15:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a recunoscut! Vedeta le-a povestit fanilor ce schimbare a decis să-și facă. Internauţii au felicitat-o pe frumoasa brunetă pentru curaj.

Gabriela Cristea a ales deja de mulți ani să fie transparentă cu fanii săi și să le răspundă mereu curiozităților. Dacă recent le-a răspuns numeroaselor întrebări despre dietă, acum le-a mărturisit ceva important. Multe fane s-au întrebat cum reușește să aibă mereu un look elegant și mereu fresh. Cum sprâncenele sunt rama feței și sunt extrem de importante la orice machiaj, dar și atunci când chipul e curat, Gabi a ales să le tatueze să arate mereu perfect.

Soția lui Tavi Clonda a recunoscut că a apelat la această tehnică, cel mai probabil pentru eficiență și pentru timpul pe care nu-l va mai pierde odată cu tatuajul. Cu toate astea, le-a spus doamnelor că trebuie să își mai bată odată tatuajul, pentru că s-a șters.

„Ai sprâncele tatuate? Îmi plac tare mult. Ești o frumoasă!”, a fost întrebarea unui internaut.

„Da, sunt tatuate. Ar trebui să refac tatuajul pentru că s-a cam degradat”, i-a răspuns imediat prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kilograme, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga. Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Eu am mai fost la nutritionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a declarat Gabriela Cristea.

Publicat: 12 ian. 2020, 15:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă