Ce minusuri are Andreea Antonescu! ”Sunt bombă cu ceas”

Publicat: 29 dec. 2019, 15:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Antonescu, cunoscuta artistă, a mărturisit ce minusuri are! Dacă în plan profesional și familial excelează, cântăreața a mărturisit că în gastronomie e ”o bombă cu ceas”!

Andreea Antonescu a mărturisit pentru publicația VIVA! ce minusuri are. Cântăreața, cu zâmbetul pe buze, a mărturisit faptul că nu prea se pricepe în bucătărie, iar masa de Crăciun nu o va pregăti ea.

Ba mai mult decât atât, dacă mama ei și fiica, Sienna, își vor petrece sărbătorile în America, Andreea Antonescu va trebui să rămână aici, deoarece are evenimente programate atât singură, cât și alături de Andreea Bălan, cu care a refăcut recent trupa.

”De Crăciun nu obișnuiesc să gătesc și, în general, nu mă mândresc cu lucrul acesta. Nu gătesc, ba din contră sunt bombă cu ceas în bucătărie. Am avut niște tentative, da, și am realizat unde consider că mă pot dezvolta și unde am anumite talente, crede-mă că o fac. Unde îmi dau seama că nu este treaba mea, prefer să mă retrag și să îmi asum faptul că nu se poate. Sunt o grămadă de lucruri pe care nu se poate să le facem. Cât despre gătit, nu știu cine va găti anul acesta, îți spun sincer, eu nu”, a declarat, pentru VIVA!, Andreea Antonescu.

Publicat: 29 dec. 2019, 15:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă